banner171

Süleyman Soylu 4 Şubat 2012'de Pensilvanya'da mıydı? İşte gerçek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 4 Şubat 2012 tarihininde neredeydi? CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel , Soylu'nun o tarihte Pensilvanya'da olduğunu iddia etti. Ortaya çıkan gerçek ise CHP'yi rezil etti. Zira Pensilvanya'da dedikleri Soylu Umre'de çıktı.

Süleyman Soylu 4 Şubat 2012'de Pensilvanya'da mıydı? İşte gerçek
 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'deki görüşmeler sırasında kürsüden dillendirdiği Süleyman Soylu iddiasında baltayı taşa vurdu. Özgür Özel,  İçişleri Bakanı Soylu'nun 4 Şubat 2012 tarihinde Pensinvanya'da olduğunu ve Fethullah Gülen ile görüştüğünü iddia etti. Özel'in Pensilvanya'da dediği Süleyman Soylu o tarihte Umre'de çıktı.

CHP'li Özgür Özel Meclis'teki gensoru görüşmelerinde şu ithamlarda bulundu: "Bakan Süleyman Soylu’nun 4 Şubat tarihinde Fetullah Gülen’e gittiği kesinleşmiştir çünkü kendisine fiili gensoruda ‘gitmedim dersen tarih vereceğim’ dedim. Gitmedim diyemedi. Hafta boyunca ‘tarih açıklayacağım’ ifadelerime cevap vermedi. Şimdi tarihi açıkladık. 4 Şubat 2012’de Vedat Demir ile birlikte gittin dedik.'

Peki işin aslı ne?

4 Şubat 2012 tarihinde Süleyman Soylu, ABD'de Pensilvanya'da mıydı? Ortaya çıkan gerçekler CHP'li Özgür Özel'i rezil rüsva etti. Zira Özel'in 'Pensilvanya'daydın' diyerek açıkladığı tarihte Süleyman Soylu'nun Kutsal topraklarda olduğu ortaya çıktı. İşin aslını ortaya koyan da paport kayıtları. Aşağıdaki görüntüler Süleyman Soylu'nun pasaportundan. 
Umreye giden Süleyman Soylu 4 Şubat 2012 tarihinde Atatürk Havaalanı'ndan çıkış yapmış.

Pasaporttunda 4 Şubat 2012 tarihinde Atatürk havaalanından çıkış mührü olan Süleyman Soylu, umre için Suudi Arabistan'a gitti. Bir hafta Suudi Arabistan'da kalan Soylu, umre farizasını yerine getirip 11 Şubat 2012 tarihinde Türkiye'ye döndü.

Bu görüntü de Süleyman Soylu'nun 2012 Şubat ayındaki umre ziyaretinden.


İnetnet haber



Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153