banner171

Tayyip Erdoğan'dan 'bırakma' sözü!

Ankara'da seçmenlerine seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek başımıza iktidar olamazsak bırakırım' diye seçim restini çekti

TOBB Genel Kurulu'nda dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yüzüne karşı eleştiren Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, toplantısı sonrası Ankara'da düzenlediği mitingde rakiplerine rest çekti.

"Tek başımıza iktidar olamazsak bırakırım" diyen Erdoğan, rakiplerine "Onlar bunu diyemezler" diye rakiplerini eleştirdi.

Erdoğan dün Ankara'nın ilçelerini gezerek halka hitap etti. Önce Siteler'i ziyaret eden Erdoğan Keçiören ve Sincan'da miting yap

 

Başbakan Erdoğan Sincan'da vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi. Erdoğan, "Tek başımıza iktidar olamazsak bu görevi bırakacağım. Onlara da soruyorum, eğer siz olamazsanız bırakmaya var mısınız? Yoklar, onu diyemezler" dedi. Çetelerle karanlık güçlerle işleri olmadığını belirten Başbakan  isim vermeden CHP'yi eleştirdi. 

ÇETELERİ ÖVÜNE ÖVÜNE ANLATIYORLAR

Erdoğan, "Ne yazık ki, çetelerle işi olanları, övüne övüne anlatanları biliyorsunuz değil mi? 12 Haziran'da onları sandığa gömün. Demokratik olarak en güzel dersi siz vereceksiniz" diye konuştu. Erdoğan üç çocuk söylemini Sincan'da da dile getirdi. Doğum kontrolüyle ilgili CHP'yi suçlayan Erdoğan şöyle konuştu:

"Yıllardır doğum kontrolünü teşvik ettiler. Şu anda CHP aynı şeyi yapıyor. Doğum kontrolü ile ne yazık ki, yaşlı nüfusuna sahip olmak için hep tedbirler aldılar. CHP zihniyeti budur. Bu gidişle 2038'de bizde yaşlı nüfus arasına gireceğiz. Sakın bu oyuna gelmeyelim. En az üç çocuk. Biz de devlet olarak tedbirimizi aldık."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153