banner171

Acun Ilıcalı açıkladı! Fenerbahçe bombayı patlatıyor

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ile ilgilendiğini söylediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı açıkladı! Fenerbahçe bombayı patlatıyor
 Fenerbahçe kapandığı zannedilen Edin Dzeko defteri yeniden açılıyor... Manchester City'de forma bulmakta zorlanan; Agüero ve Jovatic gibi yıldızlardan dolayı kenarda kalan; Wilfried Bony transferiyle geri plana itilen Boşnak oyuncunun transferi her an gerçekleşebilir. Üstelik kaynak çok sağlam: Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı.
OYNAMAK İSTİYOR

Acun Ilıcalı'nın yakın çevresine Dzeko’nun Fenerbahçe’ye çok yakın olduğunu söylediği daha önce City’de kalıp mücadele etmek istediğini dile getiren Boşnak yıldızın da, "Her an hayatımda değişiklik olabilir" mesajıyolladığı iddia edildi.

Manchester City’de 5. sezonunu geçiren Dzeko için 15 milyon Euro'ya kadar çıkan sarı-lacivertliler; Boşnak futbolcuya da 4.5 milyon Euro net ücret öneriyor... Fenerbahçe, Dzeko için harcayacağı parayı ise Emenike ile yolları ayırarak kapatmayı hedefliyor...

TANRI'NIN BİR LÜTFU!

Sarajevo, Teplice, Wolfsburg ve City formaları giyen Edin Dzeko'nun İngiltere ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Wolfsburg’da 142 maçta 85; City'de 176 maçta 70 gol atan Boşnak oyuncu, milli takımda 63 maçta 35 kez ağları havalandırdı. Bosna’nın UNICEF’teki ilk elçisi olan futbolcu, 4 dil biliyor; Boşnaklar onu Tanrı’nın lütfu olarak tanımlıyor.

Kaynak : Millet

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153