banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa’dan muhteşem final maçı

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen halı saha futbol turnuvası final maçı ile noktalandı

AK Parti Gaziosmanpaşa’dan muhteşem final maçı

AK Parti Gaziosmanpaşa  İlçe Teşkilatı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen futbol Turnuvası bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Dostluk ve kardeşlik çağrısının yapıldığı Turnuvada 16 takım mücadele etti. Meclis üyeleri, ana kademe ve ilçe
Gençlik kolları tarafından sürdürülen futbol turnuvasına centilmenlik hâkim oldu.



AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Spor Komisyonu tarafından 16 mahalle teşkilatının yarıştığı futbol turnuvası düzenlendi. Final maçında Kazım Karabekir Mahallesi ile sahaya çıkan Şemsipaşa Mahallesi, şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu. 


Yapılan maçların ardından finalde Kazım Karabekir ile Şemsipaşa mahalle teşkilatları karşı karşıya geldi. Şemsipaşa Kazım Karabekir'i 6-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 
Turnuvada üçüncülük ise Fevzi Çakmak Mahalle Teşkilatı'nın oldu.


Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanan final maçına, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ,Galatasaray'ın eski futbolcularından Papen lakaplı Mustafa Kocabey,ve çok sayıda vatandaşlar izledi. 


Kupaların takdiminde birer konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta  ve İlçe Başkanı Serkan Acar kupa alan gençlerle birlikte tüm turnuva boyunca yarışan herkesi tebrik ettiler. 


Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153