banner171

Alibeyköyspor’lu Futbolcularla Galibiyet Sevinci

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta 34 puanla lider durumda bulunan Alibeyköyspor, 16. hafta maçında grupta 15 puanla küme düşme hattında bulunan Hadımköyspor’la Alibeyköy Stadı’nda karşılaştı. Eyüp belediye başkanı Remzi Aydın’ın da izlediği maçın başından sonuna kadar başarılı oyunuyla göz dolduran Alibeyköyspor karşılaşmayı 5-1 kazandı.

Alibeyköyspor’lu Futbolcularla Galibiyet Sevinci
Alibeyköyspor’un gollerini, 27. ve 58. dakikalarda Soner Mor, 36. dakikada Mustafa Yalçın, 55. dakikada Hasan Çaylan ve 75. dakikada Yusuf Kaymak, konuk Hadımköyspor’un tek golünü ise 87. dakikada Ahmet Vardar Artuner attı.

Puanını 37’ye yükseltip liderliğini sürdüren Alibeyköysporlu futbolcuları ve Kulüp Başkanı Ali  Zengin’i tebrik eden Başkan Remzi Aydın, kulübün başarılarının devamını diledi.

Eyüp’te oynanan maçlarda küfürsüz, centilmence bir spor kültürünün yaygınlaşmasından memnuniyet duyduğunu belirten Aydın’a, Kulüp başkanları ve sporcular verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler, kendisini ağırlamaktan her zaman onur duyacaklarını ifade ettiler. Remzi Aydın, maç sonrası Kulüp binasını gezip sporcularla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153