banner171

Arda Turan için öyle şeyler söyledi ki...

Şimdiden Barcelona'nın efsaneleri arasına giren Andres Iniesta milli yıldızımın Arda Turan hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

Arda Turan için öyle şeyler söyledi ki...
 Hürriyet'ten Serhan Asker'in yaptığı röportajda, Barcelona'nın yıldızı Andres Iniesta, Arda Turan'a övgü yağdırdı.
Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduğunda müthiş sevindiğini anlatan Iniesta, "Takımın tamamı Arda'ya hasta" diyor.

Arda Turan'ı anlatması istenen İniesta, "Bu en güzel soru işte. Arda benim için, Barcelona için bir fenomen. Atletico'dan beri hayranım. Hep, 'Bizde oynasa ne kadar güzel olurdu' derdim. Transfer olunca müthiş sevindim. Karşılamaya gittim, kulübe geldiğinde. Arda, sahada başlı başına bir yetenek. Keyif veriyor izleyene. Ona pas verip, yeni pozisyonumu almaya giderken gözümü hiç ayırmıyorum. Ne yapacağını merak ediyorum. Hele dikine dalıp rakiplerini peşine takıyor ya... Doyumsuzca izlettiriyor kendisini.

"GRANDE ARDA"

Dışarıdaki Arda ise dost ve arkadaş. Saatlerce sohbet ediyorum. Yüksek karakter işte. Takımın tamamı Arda'ya hasta. Barcelona sokaklarına çıkınca sor Arda'yı, anlarsın ne demek istediğimi." (Gerçekten de Arda'yı sokakta kime sordumsa 'Grande Arda' (Harika Arda) karşılığını aldım.

Iniesta, Arda'ya olan düşkünlüğünü de "Instagram hesabımda takip ettiklerime bakarsan anlarsın" diyerek özetliyor. İniesta takımdan sadece Pique ve Arda'yı takip ediyor...

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153