banner171

Arda Turan'dan şok hareket! Hakeme ayakkabı fırlattı

İspanya'nın Atletico Madrid'de forma giyen Milli sporcumuz Arda Turan, dün akşam oynanan Barcelona maçında yaptığı hareketle izleyenleri şaşırttı. Yıldız oyuncu yan hakeme tepki göstererek ayakkabı fırlattı.

 Atletico Madrid, ilk maçta 1-0 yenildiği Barcelona'ya Vicente Calderon'da oynanan rövanşta da 3-2 mağlup olarak İspanya Kral Kupası'na çeyrek finalde veda etti. Rövanş mücadelesine çekişmeli futbol kadar Arda Turan'ın yaptığı ilginç hareket damga vurdu.
AYAKKABISINI FIRLATTI

48. dakikada önce tekmelerine maruz kaldığı Dani Alves'in sonra ayağına basarak ayakkabısını çıkarmasına hakem üçlüsünün devam kararı üzerine isyan bayrağını çeken Arda, yan hakeme tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi. Ayağından çıkan kramponu yan hakeme doğru fırlatan milli oyuncu daha sonra ayakkabıyı kenarda ısınan takım arkadaşından geri istedi. Bu sırada maçı durduran Jesus Gil Manzano, Arda'ya sarı kartını çıkardı.

SİMEONE SARILARAK TEBRİK ETTİ

Sinirli hareketleriyle dikkat çeken 28 yaşındaki milli oyuncu, 63.dakikada kenara geldi. Teknik direktör Diego Simeone, oyundan aldığı Arda'yı sarılarak tebrik ve teselli etti. Arda'nın hareketi ayrıca sosyal medyada geniş yer buldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153