banner171

BEŞYÜZEVLERSPOR BEYLERBEYİNİ 4 GOLLE UGURLADI

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Ligin ilk maçında Serdivansporla deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşyüzevlerspor kendi sahasında Beylerbeyisporu konuk etti.

BEŞYÜZEVLERSPOR BEYLERBEYİNİ 4 GOLLE UGURLADI
 Büyük Şehir Belediye Stadı’nda oynanan maçta saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanan ev sahibi ekip etkili bir oyun ortaya koyduğu maçta Beylerbeyisporu ’u 4-0mağlup etti. 


Tecrübeli oyunculardan kurulu Beşyüzevlerspor genç oyunculardan kurulu Beylerbeyispor karşısında mücadelenin ilk dakikalardan itibaren oyuna rakip sahaya yığdı.Sağlı sollu ataklarla Beylerbeyispor kalesini zorlayan yeşil beyazlılar beklediğe gole 23. dakikada kavuştu. Bu dakikada sol taraftan Erdin’in kullandığı korner atışında Özer kafa ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda orta sahadaki üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip 75. Dk Enes’in attığı golle 2-0 öne geçti.Beylerbeyispor Beşyüzevlerspor ’un sahanın bütün bölgesinde yaptığı pres nedeniyle hem organize olmakta hem de ataklarını olgunlaştırmakta zorlandı.85. Dakikada Önder’in ceza alanı içersinde düşürülmesini maçın orta hakemi Fikret Hakan Abay penaltıyla cezalandırdı. Topun başına geçen Murat takımının 3. golünü attı.Maç böyle biteceği sanılırken uzatma dakikalarında Erdinin ortasında Enes kendinin 2. takımının 4.golünü Beylerbeyi ağlarına gönderdi ve maçın skorunu ilan etti. Bu sonuçla Beşyüzevlerspor 4 puana yükselerek zirve yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmiş oldu.Konuk ekip Beylerbeyisporun ise ligde puanı bulunmuyor.Haber Erol Eftekin 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153