banner171

Çin'den Ersan'a yeni teklif geldi

Beşiktaş yönetimi, Ersan Adem Gülüm için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Çin'den Ersan'a yeni teklif geldi
 2010 yılından bu yana Beşiktaş'ta forma giyen başarılı stopere sezon başında Çin'in Shandong Lunen takımı talip olmuş, kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanmış olmasına karşın milli futbolcu sözleşme süresini az bulduğu için bu teklifi kabul etmemişti.
SÖZLEŞME SÜRESİ KISAYDI

 Ocak ayında Çin'de lig bitiyor ve yeni sezon için hazırlıklar başlıyor. Çin takımının Türk menajerler aracılığıyla Beşiktaş'la yeniden temasa geçtiği, siyah beyazlı yönetimin de gelecek teklifi, niteliğine göre değerlendirme kararı aldığı bildirildi. Çinliler Ersan'a 2.5 milyon euro önermiş; ücret konusunda anlaşılmasına karşın başarılı oyuncu 4 yıllık sözleşme isteyince görüşmeler tıkanmıştı.

AVUSTRALYA PASAPORTU VAR

  Ersan'ın Avustralya pasaportuna sahip olması da Çinliler’i cezbeden özelliklerden bir tanesi. FIFA kurallarına göre; Asya ülkelerinden herhangi birinin pasaportuna sahip olan futbolcu Çin'de yerli statüsünde oynayabiliyor.

 BABASI: TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ

 Başarılı futbolcunun babası İhsan Gülüm yaptığı açıklamada, “Sezon başında gelen teklifte sözleşme süresi 4 yıl olsaydı Beşiktaş’ın çıkarı için bu teklifi kabul edecektik. Ama 2 yıl teklif ettiler. Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Hem Beşiktaş hem de bizim çıkarlarımızı gözeten bir teklif gelirse düşünebiliriz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153