banner171

Emre Başakşehir için Fener'i reddetti

Medipol Başakşehir'e 2 yıllık imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den kendisine yapılan bir teklifi reddettiğini açıkladı.

Emre Başakşehir için Fener'i reddetti
 Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, dün anlaşmaya vardığı Emre Belözoğlu'nun transferine resmiyet kazandırdı.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen ve kulüp yönetim kurulu başkanı Göksel Gümüşdağ'ın katıldığı törende Emre Belözoğlu 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Gümüşdağ, kulübün kısa süredeki başarılarını profesyonelliğe ve aile ortamına bağlayarak, "Fenerbahçe'de sözleşmesi tamamlanan Emre Belözoğlu ile temaslarda bulunduk, kendisi de kabul etti. Takım olarak en büyük eksiğimiz Avrupa tecrübemiz ama bu eksiğimizi Emre Belözoğlu ile tamamlayacağız. Emre, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncusudur. Kendisine 'Başakşehir ailesine hoş geldin' diyorum" diye konuştu.

Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun sözleşmeyi imzaladığı andan itibaren Başakşehir'in oyuncusu olduğunu ve her takıma karşı oynayacağını vurguladı.

EMRE BELÖZOĞLU DA KONUŞTU

Belözoğlu, Fenerbahçe'den idari görev teklifi geldiğini ancak futbol oynamak istediğimi kendilerine ilettiğini aktararak, "Fenerbahçe kendimi ait hissettiğim bir kulüptür. Tabi ki futboldan sonra yeniden böyle bir teklif gelirse seve seve kendimi ait hissettiğim kulübün içinde yer almak isterim" şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153