banner171

Kadın Hırsızı, Çift Çanta Görüntüsü Yakalattı

Bayrampaşa'da bulunan bir alışveriş merkezinde bebek arabasına asılan ve içerisinde 15 bin TL değerinde ziynet eşyası olan çantayı alarak kaçan 21 yaşındaki kadın güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.

Kadın Hırsızı, Çift Çanta Görüntüsü Yakalattı
 Bayrampaşa'da bulunan bir alışveriş merkezinde Bebek arabasına asılan ve içerisinde 15 bin TL değerinde ziynet eşyası olan çantayı alarak kaçan 21 yaşındaki kadın güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Emniyette değişik suçlardan çok sayıda kaydı bulunan kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Türkiye'ye tatile gelen Yunanistanlı Eman Elhaji'nın, gezmek için Bayrampaşa'da bulunan bir alışveriş merkezine gittiği sırada yaşandı. Bebek arabasıyla gezen Elhaji, bir şeyler almak için bir oyuncakçıya girdi. Elindeki çantayı Bebek arabasına asan Elhaji, bir oyuncağa bakmak için rafa yöneldi. Elhaji, oyuncağa bakıp Bebek arabasının yanına geldiğinde içerisinde 15 bin lira değerinde ziynet eşyaları, kamera ve cep telefonun bulunduğu çantasının yerinde olmadığını gördü. Önce alışveriş merkezi güvenliğine ardından da polis merkezine giden Elhaji şikayetçi oldu. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. 

Hırsızlık olayının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı mağazanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyen ekipler, mağdur Elhaji’nin hemen ardından bir kadının oyuncakçıya tek çantayla girdiğini ancak bir süre sonra çift çantayla çıktığını tespit etti. Yapılan çalışma sonucunda polis, görüntülerdeki kadının emniyette çeşitli suçlardan 81 kaydı ve 6 aranması olan 21 yaşındaki Gülistan Ş., olduğunu belirledi. Önceki gün gözaltına alınan Gülistan Ş., emniyetteki ifadesinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153