banner171

Fenerbahçe'den Guarin için 7 milyon Euro!

Fenerbahçe'den Guarin için 7 milyon Euro!

Fenerbahçe'den Guarin için 7 milyon Euro!
 Fenerbahçe, sezon başında isteyip alamadığı Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için Inter'e 7 milyon Euro teklif etti.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde yakından ilgilendiği Fredy Guarin yeniden gündeme geldi. İtalyan medyası, sarı lacivertlilerin Kolombiyalı orta saha oyuncusu için Inter Kulübü'ne 7 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

Teknik direktörlüğe Roberto Mancini'nin gelmesinin ardından yedek futbolcu konumuna düşen Guarin bu sezon 13 maçta forma şansı bulabildi.

Inter yönetiminin de yıllık 3.2 milyon Euro'ya ulaşan maliyeti nedeniyle tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak istediği belirtildi.

PEREIRA, JOSEF'E ALTERNATİF OLARAK İSTEDİ
Fredy Guarin'i yeniden Fenerbahçe'nin getiren isim ise teknik direktör Vitor Pereira. Brezilya Ligi biter bitmez Türkiye'ye gelen ve 1.5 sezondur aralıksız forma giyen Josef de Souza'nın ikinci yarıda formdan düşme ihtimalini göz önüne alan Pereira, Guarin'in transfer edilmesini istedi.

İtalyan basını, 2017 Haziran ayına dek sözleşmesi bulunan Fredy Guarin'in satın alma opsiyonlu olarak Fenerbahçe'ye kiralanma ihtimalinin bulunduğunu da yazdı.

FREDY GUARIN KİMDİR?
Doğum tarihi: 30 Haziran 1986
Doğum yeri: Puerto Boyaca (Kolombiya)
Boy: 1.83 metre
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: Envigado, Boca Juniors, Saint Etienne, Porto, Inter

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153