banner171

Fenerbahçeli masör Trabzonlu oyuncunun hayatını kurtardı

Fenerbahçe ile Trabzonspor maçında dilini yutan Uğur Öztürk'ün hayatını sarı lacivertli ekibin masörü kurtardı.

Fenerbahçeli masör Trabzonlu oyuncunun hayatını kurtardı
Futbolda, 19 Yaş Altı Elit Ligi'nin 2. haftasında, Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği müsabakanın devre arasında olaylar yaşandı.

Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan ve Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ilk yarı bitiminde, sarı-lacivertli taraftarlar ile konuk takımın oyuncuları arasında gerginlik çıktı. İlk yarı sonunda soyunma odasına yönelen bordo-mavili futbolculara tribünden küfür edildi. Bir sporcunun, buna formasını öperek karşılık vermesinin ardından bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı.

Tribünden atlayarak oyuncuların üzerine gitmek isteyen taraftarlar, güvenlik önlemi alan polisler tarafından engellendi. Trabzonsporlu oyuncular herhangi bir saldırıya maruz kalmadan soyunma odalarına girdiler. Mücadelenin ikinci yarısında güvenlik önlemleri artırıldı ve müsabaka başka bir olay yaşanmadan noktalandı. Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan maçta her iki takımda birer oyuncu kırmızı kart gördü.

HAYATINI KURTARDI

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Haluk Ulusoy tesislerinde oynanan A2 maçı centilmenlik görüntülerine de sahne oldu.

Maçın 37.dakikasında kendi yarı sahasında rakibinden aldığı darbeyle yere düşen Trabzonsporlu Uğur Öztürk'ün dilinin döndüğünü gören Fenerbahçe takımı masörü Eren Akkaya yedek kulübesinden fırlayarak sahaya girdi ve parmağının genç futbolcunun gırtlağına sokarak dilini dışarı çıkarttı.

Bir anda rahat nefes almaya başlayan genç futbolcu bu müdahaleden sonra oyuna devam edebildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 05:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153