banner171

Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç mu?

Aziz Yıldırım ve ekibinin görevi bırakacağı belirtildi. Başkanlık için yöneticilerin tamamı bir isim üzerinde yoğunlaştı.

Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç mu?

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç mu?

Yönetim kurulu, Futbol Federasyonu'nun kulüp hakkında vereceği kararın ardından istifa edecek. Başkanlık için herkesin birleştiği isim ise şu anki yönetimin asbaşkanı Ali Koç. Üstelik Aziz Yıldırım da Ali Koç'un başkan olarak görevi devralmasını istiyor.

Camia, şike soruşturmasının sonunda Futbol Federasyonu'nun vereceği karara odaklanmış durumda. Bu kararın verilmesinden sonra Aziz Yıldırım ve ekibinin görevi bırakacağı belirtilirken, yöneticilerin tamamının Ali Koç'un başkan olmasını istediği öğrenildi. Arkadaşlarının 'başkan ol' telkininde bulunduğu Koç'un ise şimdilik bu teklife sıcak bakmadığı bildiriliyor.

Ali Koç'un karar vermek için Aziz Yıldırım'ın durumunun biraz olsun netleşmesini beklediği öğrenildi. Diğer taraftan yöneticilerin istifa kararının kesin olduğu ve bunu Futbol Federasyonu'nun 15 Ağustos'tan sonra açıklayacağı kararının ardından uygulamaya koyacakları belirtiliyor. Bu durum, Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından,  Başkanımız dönene kadar görevimizin başındayız  açıklamasını yapan Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun geri adım atması anlamına geliyor.

Aziz Yıldırım da Koç'u istiyor ŞİKE soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Ali Koç'un başkan olarak görevi devralmasını istiyor. Mahkemede aklanacağını düşünen Yıldırım, buna karşılık Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na devam etmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Aziz Yıldırım'ın, artık kulüp başkanı olarak görmek istediği Koç'u, bu görevi kabul etmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Bu arada, asbaşkanlardan Murat Özaydınlı'nın da Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndan tamamen ayrılması için ailesinden büyük baskı gördüğü belirtildi. Murat Özaydınlı'nın ağabeyi Bülent Özaydınlı'nın,  Artık yöneticiliği bırak ve ailenle daha çok ilgilen dediği ifade edildi.
Fenerium'daki başarılı çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Abdullah Kiğılı'nın da bir an önce istifa etmek istediği, ancak kulübün zarar görmemesi adına görevine devam ettiği kaydedildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153