banner171

Galatasaray Bursa'ya 5 attı adını finale yazdırdı

Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Bursaspor'u 5-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırdı.

Galatasaray Bursa'ya 5 attı adını finale yazdırdı
 Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı.
İLK YARIDA FERNANDAO FIRTINASI VARDI
Maça daha iyi başlayan taraf Bursaspor'du. Üst üste ataklar geliştiren ev sahibi ekip aradığı golü 28. dakikada buldu. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topa dokunan Fernandao skoru 1-0 yaptı.

Golün ardından ataklarını daha da sıklaştıran yeşil-beyazlılar, 5 dakika sonra farkı 2'ye çıkaran golü buldu. İlk golün sahibi Fernandao, sağ kanattan yapılan ortaya vole vurarak kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

İlk 45 dakikanın bu skorla bitmesi beklenilirken maçın uzatma dakikalarında ceza sahası içinde topla buluşan Sneijder düzgün bir vuruşla farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

G.SARAY 2. YARIDA BURSA'YI DAĞITTI
Karşılaşmanın ikinci yarısıda adeta Galatasaray fırtınası vardı. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar 50. dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Selçuk İnan takımının beraberlik golünü attı. Bu golden sadece 3 dakika sonra ani gelişen Galatasaray atağında ceza sahasında topla buluşan Burak Yılmaz yaptığı vuruşla takımını 3-2 öne geçirdi.

2-0'dan 3-2 yapan sarı-kırmızılılar kalan dakikalarda oyunun tek hakimiydi. Dakikalar 68'i gösterdiğinde 3. golü atan Burak Yılmaz bir kez daha sahneye çıkarak durumu 4-2 yaptı. 4. golün ardından oyundan iyice kopan yeşil-beyazlılar kalesinde ciddi tehlikeler gördü.

Üst üste ataklar geliştiren sarı-kırmızılılar bir kez daha penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Felipe Melo düzgün bir vuruşla skoru 5-2 yaptı.

ASLAN ADINI FİNALE YAZDIRDI
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray 2-2'nin rövanşında Bursaspor'u 5-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153