banner171

Galatasaray Divan Kurulu'nda Levent Nazifoğlu - Dursun Özbek kavgası

Galatasaray Divan Kurulu'nda büyük kriz yaşandı. Eski yönetici Levent Nazifoğlu, Galatasaray yöneticisi Alper Narman'ın 'Terbiyesizlik yapma' çıkışının ardından 'Terbiyesiz sensin ulan' şeklinde yanıt verdi, tansiyon yükselirken, Divan Kurulu'na 10 dakika ara verildi.

Galatasaray Divan Kurulu'nda Levent Nazifoğlu - Dursun Özbek kavgası
 Galatasaray'ın ağustos ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda ortalık karıştı.
Eski yönetici Levent Nazifoğlu, Galatasaray yöneticisi Alper Narman'ın "Terbiyesizlik yapma" çıkışının ardından "Terbiyesiz sensin ulan" şeklinde yanıt verdi, tansiyon yükselirken, Divan Kurulu'na 10 dakika ara verildi.

Şok iddia! Cenk Gönen transferi...

İşte Nazifoğlu'nu yönetimi kızdıran sözleri:

-Cenk Gönen'in KAP açıklaması kandırmaca. 200 bin euro almadık tam tersi 200 bin euro verdik."

- Mehmet Helvacı'nın kontratları ile de uğraşıyoruz. Ayıp falan değil, sizin yaptıklarınız ayıp.

- De Jong 500 bin euroya oynuyordu biz aldık 2.5 milyon euro ödüyoruz.

Aradan sonra Başkan Özbek'ten özür dileyerek sözlerine başladı

Aradan sonra özür dileyerek sözlerine başlayan Levent Nazifoğlu, "Ali Sami Yen'in başkanlık koltuğunda oturan birine böyle dediğim için özür dilerim" dedi.

"Galatasaray için kendimi yakıyorum"

Nazifoğlu şöyle devam etti:

"Riva bizim en değerlimiz değil miydi? Bu gitti arkadaşlar. Artık Rivamız yok. 5 takımın şampiyonluk şansı var. Başakşehir ve Trabzonspor'un şansı var. Yüzde 30 umutla böyle harcamalar yapılıyor. Tarzımdan dolayı özür diliyorum. Söylediklerimden dolayı değil. Hiçbir beklentim yok. Bundan sonra benden bir şey olmaz. Galatasaray için kendimi yakıyorum. Ben hiçbir şey istemiyorum. Başkan çıkıyor benim hiçbir şeyden haberim yok diyor. Burada 100 milyon euroluk bir giderden bahsediyorum. Yok SPK var, bilmem ne var falan. G.Saray bu şartlarda giderse 5 sene borç sarmalına girecektir. Onun için önlemimizi almamız lazım. Bundan sonra oyuncu aldırtmayalım. 

(Skorer)

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153