banner171

Galatasaray'dan Trabzon'a takas teklifi

Galatasaray Burak Yılmaz aşkından vazgeçmiyor. Sarı-kırmızılı ekip yıldız golcü için Trabzonspor'un kapısına bu kez farklı bir teklif götürecek.

Galatasaray'dan Trabzon'a takas teklifi

Sarı kırmızılı kulüp Burak için bir kez daha Karadeniz ekibinin kapısını çalacak. Bilindiği gibi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Burak için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşmüş ve sözleşmesinde "5 milyon Euro'ya serbest kalır" ibaresi bulunan yıldızfutbolcu için 7 milyon Euro teklif etmişti.

Ancak Sadri Şener Galatasaray'ın 7 milyon Euro'luk teklifine karşın, Lazio'nun 5 milyon Euro'luk önerisini tercih edeceklerini açıklamıştı. Ne var ki, İtalyan kulübünün peşin ödemede sıkıntı yaşaması, Burak'ın transferi için sarı kırmızılıları bir kez daha harekete geçirdi.

Galatasaray bu kez sadece para değil, geçen yıl Bursaspor'dan 3.7 milyon Euro'ya transfer ettiği Sercan Yıldırım artı 3 milyon Euro öneriyor. Sarı kırmızılıların bu teklifi de, 5 milyon Euro'ya serbest kalma hakkına sahip olan Burak için cazip bir teklif olarak duruyor.

Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koyan Burak ise Lazio'ya transferi için yapılan görüşmelerinin uzaması üzerine Galatasaray'a transferine olumlu bakıyor.

Galatasaray Yönetimi ise geciken transferler yüzünden yaşadığı sıkıntıyı, Burak'ın transferini bir an önce gerçekleştirip, Avuşturya kampına katılmasını sağlayarak atlatmayı umuyor.

Kaynak: Milliyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153