banner171

GAZİOSMANPAŞA SPOR SEDAT BALKANLI TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

GAZİOSMANPAŞA SPOR SEDAT BALKANLI TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

GAZİOSMANPAŞA SPOR SEDAT BALKANLI TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Yeni sezon da Bal Ligi 12.grupta mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor’un alt yapı tesissileri yeni sezona yetişmesi için belediye tarafından başlatılan çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Tesislerin yapımında zamam zaman yapım çalışmalarını yerinde izleyen Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta eksikler  hakkında yetkililere bilgi vererek tesislerin sezona yetişmesini istedi.
Gaziosmanpaşspor Kulübü başkanı Ömer Güler,Sayın başkan tesis ve kulüp binamız yetişmesi için büyük gayret gösteriyor bu konuda kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz “ ifadelerini kullandı. 


GAZİOSMANPAŞASPOR’UN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU !
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor ilk hafta müsabakasında komşu ilçe takımlarından Sultangazispor’u konuk edecek .
Grubu değerlendiren başkan Ömer Güler, Grupta iyi takımlar var fakat en güçlüsü biziz, biz güçlü olacağız, güçlü kalacağız” dedi.Rakiplerine bir nebzede olsa taviz vermeyeceklerini dile getiren Güler, “Biz yapmış olduğumuz transferlerle yolumuza devam ediyoruz. Gaziosmanpaşaspor olarak bir hedef koyduk sergileyeceği iyi futbol ve saha içi performansı ile sezon sonu ipi göğüsleyen takım olacağız şimdiden yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum."şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153