banner171

Gaziosmanpaşa’da Erdoğan Özalp dönemi

Gaziosmanpaşa’da Erdoğan Özalp dönemi

Gaziosmanpaşa’da Erdoğan Özalp dönemi

3. Lig 2. Grupta son sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor’da Teknik Direktörlük görevine Erdoğan Özalp getirildi.

Ligde son oynadığı maçta iç sahada Orhangazispor’a 2-1 mağlup olan ve 21 maçta 10 puanla 19.sırada yer alan kırmızı-yeşillilerde Teknik Direktör Yüksel Ersan dün görevinden istifa etmişti.

Özalp geri döndü
Futbolu Gaziosmanpaşaspor’da bırakan ve Teknik Direktörlük kariyerine de Gaziosmanpaşaspor’da başlayan 49 yaşındaki Özalp, Küçükçekmecespor, Zeytinburnuspor ve Çine Madranspor’da da görev yapmıştı.

"Kurtuluş savaşını başlattık"
Erdoğan Özalp’in takımın başına geçmesinin hemen ardından bir açıklama yapan Gaziosmanpaşaspor taraftarları da yeni Teknik Direktör ile takımlarının zor günlerden kurtulacağı inancını taşıyor. Kırmızı-yeşilli taraftarlar adına açıklama yapan Dernek Başkanı Murat Uğur Gümüşten, "Bu zor zamanda görev alıp takımımızın başına geçen Erdoğan Özalp hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Taraftarlar olarak 'kurtuluş savaşı'nı başlatıp en kısa sürede ligde iyi bir konuma geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca, Yüksel Ersan Hocamıza da bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153