banner171

Gaziosmanpaşa'dan flaş galibiyet

Gaziosmanpaşa'dan flaş galibiyet

Gaziosmanpaşa'dan flaş galibiyet
 Bölgesel Amatör Lig 12.Grup mücadelesinde oldukça zor günler geçiren Gaziosmanpaşaspor evinde Çekmeköy Belediye Alemdağspor'u konuk etti.
Gaziosmanpaşaspor'un geçirdiği zor günlerde dikkate alınarak mücadele öncesinde Çekmeköy temsilcisi şanslı görünse de, sahada ise bambaşka bir Gaziosmanpaşa vardı.

Mücadele gücü yüksek geçen müsabakada taraftarının da desteğini alan Akın Topgül'ün talebeleri iki devrede de bulduğu iki penaltıyı Evren Kürkçü ile gole çevirerek mücadeleden 3 puan ile ayrılmasını bildi.

Maç sonunda açıklama yapan Teknik Adam Akın Topgül, "Oyuncularımızın ne zor şartlarda buraya geldikleri herkes tarafından biliniyor. Bizi içeride dışarıda destekleyen taraftarımızın da nasıl şartlar içinde bizleri destekledikleri de aşikar. Futbolda başarının anahtarlarından birisi de muhakkak ki para. Ancak hem her daim yanımızda olan taraftarımız, hemde sahada ter akıtan oyuncularımız bize bugün kazanmak için yürek te gerektiğini göstermiş oldu. Tüm oyuncularımı bu yürekli ve onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu galibiyet Gaziosmanpaşaspor'u koşulsuz destekleyen taraftarlarımıza gelsin. Daha çok oynanacak maç, çok alınacak puanlar var" dedi.

 

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153