banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR 3.LİGDE

GAZİOSMANPAŞASPOR 3.LİGDE

GAZİOSMANPAŞASPOR 3.LİGDE
 3.Lig 1.Grup 30. haftasında Gaziosmanpaşa ile Batman Petrol Gaziosmanpaşa Stadı'nda bir araya geldi.Karşılaşma 0-0 beraberlik ile sonuçlandı ve kümede kalmayı garantiledi.

3.Lig 1.Grup 30. haftasında Gaziosmanpaşa ile Batman Petrol Gaziosmanpaşa Stadı'nda bir araya geldi.
Evsahibi ekibin aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma ev sahibi açısından büyük önem taşırken , Batman Petrolspor İse prestij için sahaya çıktı.

Karşılaşması genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. her iki takımda aradığı golü bulamayınca centilmence geçen karşılaşmanın ardından taraflar birer puanla sahadan ayrıldı. Bu sonuç un ardından Gaziosmanpaşaspor ligin bitimine 4 hafta kala kümede kalmayı garantilemiş oldu.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Gaziosmanpaşaspor Teknik Sorumlusu Yüksel Ersan “ Sıkıntılı bir süreç geçirdik. Bu sıkıntıyı atlattık ve kümede kaldık. Tüm camiaya hayırlı olsun ” diye konuştu. 
HAKEM: DENİZ GÜLTEKİN, OSMAN GÖKHAN BİLİR, ARDA DARCAN
GAZİOSMANPAŞA: MURAT SARI, İBRAHİM EREN AKDUMAN (86' ONUR ANIL), NEVZAT BİLEN, BATUHAN BOYOĞLU, ETHEM YILMAZ, ÜMİT KOCABAŞ, AYKUT GÜLER, ENGİN GÜLLE, HÜSEYİN EMRE KALFA (64' KADİR KAAN KOLÇAK), BURAK SALİH KIRAL (46' MUHAMMED BAY), UĞUR UĞUR
TEKNİK DİREKTÖR: YÜKSEL ERSAN
BATMAN PETROL: YAŞAR MEMİŞOĞULLARINDAN, EMRAH KİRAZ, METİN PEKER, ONUR ŞİRİN, HÜSEYİN RÜZGAR, CENK CENGİZ (71' METİN ÖZKAYA), ESER AKBAŞ (89' MUHAMMED İMREN), GÖKHAN KARALİ, CAN MORGÜL, SEBAHATTİN USTA (90' VEDAT GÜN), REHA KURT
TEKNİK DİREKTÖR: MEHMET ERDAL ALPASLAN

Haber:Erol Eftekin

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 02:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153