banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR GERİ DÖNÜŞ YAPTI…

GAZİOSMANPAŞASPOR GERİ DÖNÜŞ YAPTI…

GAZİOSMANPAŞASPOR GERİ DÖNÜŞ YAPTI…
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Gaziosmanpaşaspor 2 haftalık yenilginin ardındaGürsuspor karşısında aldığı 3-1 lik galibiyetle lige geri dönüş yaptı. 

ALPER AKARSU , MEHMET SEPETCİ ,ÖMER SÖZCÜ hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Ev sahibi
GAZİOSMANPAŞASPOR;HAKAN,SEKAN,SELAHATTİN,AHMET,ENGİN,SEMİH ,HASAN,EMİN AKYILDIZ, SERHAT, EMİN SOGUK,OĞUZ Tertibiyle çıkarken Konuk ekip GÜRSUPOR; İSE SEFER,MEHMET; ERKAN ,MUSTAFA ,CİHAN,VEDAT, BURHAN,HALİL ,EMRE,ÖMER ALPASLAN tertibiylesahada mücadele etti.
Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz hafta uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense'li futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Kuru soğuk bir hafatada oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip 15. Dakikada Oğuz’un attığı golle 1-0 öne geçti. 
Golden sonra ataklarını sıklaştıran Gaziosmanpaşaspor 36. Dakikada Serhat’la 2. Golü buldu 
Golden sonra geliştirdiği ataklardan bir sonuç alamay ev sahibi ekip soyunma odasına 2-0 lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıda ev sahibi ekip yine süratli başladı oyunu rakip yarı alanda kuran Gaziosmanpaşaspor 67. Dakikada golcü futbolcu Serhat’la 3. Golüne kavuştu . Bu golün ardından konuk ekip kalesini ablukaya alan ev sahibi ekibin forveti adeta gol kaçırma yarışına girince konuk ekip Gürsuspor 90 . dakikada Halil’le Şeref sayısını buldu. Gaziosmanpaşaspor aldığı bu galibiyetle ligde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 3 yenilgi topladığı 18 puanla grupta bir maç eksiği ile lider 24 puanlı Erokspor 21 puanla 2. Sırada yer alan Çengelköyspor ve 19 puanla yer alan Zafersporun ardından 18 puanla 4.sırara yer aldı. Gaziosmanpaşaspor haftaya Nilüfer Erdemli deplasmanına gitecek .Gürsuspor ise topladığı 7 puanla 11. Sırada yer aldı. Gürsuspor ise haftaya Yalovaspor’la kendi evinde oynayacak.

TARAFTARLARDAN USTA’YA ALEYTE TEZAHÜRAT 
Soguk havaya rağmen takımlarını 90 dakika susmadan destekleyen Ev sahibi ekibin taraftarı zaman zaman maçlara gelmeyen ve takıma destek vermediği gerekçesiyle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta aleyinde tezahüratta bulundular.

ÖMER GÜLER’DEN BAŞKAN USTAYA SİTEM
Gaziosmanpaşaspor kulübü başkanı Ömer Güler, ligin ilk haftasından itibaren belediye başkanı Usta’yı maçlara davet ettiklerini belirterek “Sayın başkan Zaman Zaman toplantılarda Bir ilin ve İlçenin Tanıtımında sporun öneminden basetmesine rağmen devamlı davet etmemisekarşın daha aramızda göremedik. Sporun birleştirici gücünden baseden sayın başkan futbolu sevmeyebilir , istemeyebilir, Ancak sevenlerin, isteyenlerin,Gaziosmanpaşa halkının karşısında durmasın. Bu tür tutumlar kimseye artı getirmez. Bu tür duyarsızlıklardan vazgeçilsin. Biz tüm sportif faaliyetleri Gaziosmanpaşa halkının adına yapıyoruz. Kimsenin şahsına yapmıyoruz. “ şeklinde konuştu .
Güler,Stad’ta 80 adet reklam tabeleların sadece 8 ini satabildiklerini belirterek “Buda Gaziosmanpaşa esnafının ayıbıdır şeklinde konuşarak duyarlı esnaflara çagrıda bulundu.

CAFER BAKIRTAŞ;BİZ RÜZGARIN ESTİĞİ YERE GİTMEDİK. 
Yöneticilerden Cafer Bakırtaş ise Başkan Ustaya seslenişte bulunarak “Biz bu işi mimarı olarım, biz bu işin kompedanı olalım düşüncemiz olmadı olmaz. Tek amacımız var oda başarımızı Gaziosmanpaşaspor halkına mal etmek.Kulübümüzü çekemiyorsanız bizde yolumuzu ona göre çizeriz.Biz rüzgarın estiği yere gitmedik .Dürüt ve adaletin olduğu yerdeyiz. “ şeklinde konuştu. Bakırtaş,İcişleri bakanı Süleyman Soyluy’la bir dönem çalıştıklarını beliretek kendisini her konuda desteklediklerini yakın bir zamanda ise Sayın Soylu’yu ziyaret ederek Kulübün yaşadığı sorunları ve sıkıntıları dile getireceklerini söyledi..
Gaziosmanpaşasporun büyük bir camiaya sahip olduğunu ve takıma sahip çıkılması gerektiğini belirten Cafer Bakırtaş,”Burada sayın Milletvekillerimize de büyük iş düşüyor .

Milletvekillerimizinda bu takıma sahip çıkması gerek”şeklinde konuştu.HABER;EROL EFTEKİN

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153