banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR LİDERİ DEVİRDİ 2-1

Bölgesel Amatör küme 9. Grup karşılaşmasında Gaziosmanpaşaspor lider Zafersporu 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu ve Puanını 9 yaparak lig 2. ligine oturdu.

GAZİOSMANPAŞASPOR LİDERİ DEVİRDİ 2-1

Gaziosmanpaşa Stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi taraftarınında desteği ile daha adak başladı ancak golü 10 dakika da kendi kalesinde gördü. Bu dakikada sag taraftan kullanılan kornerden gelen topu Metin ağlara yolladı.0-1 bu gol adeta ev sahibi Gaziosmanpaşaspo'ru ateşledi.12. dakikada Serhatın sert şutunu kaleci Eren kornere çeldi kornerden gelen topa Serhat müsait durumda olmasına rağmen dokunamadı 24. dakikada sag taraftan kullanılan kornerde kaleciden dönen topu iyi takip eden Oğuz yakın mesafeden ağlara yolladı. 1-1. 27. dakikada savunmadan çıkan Sarper müsait durumda olmasına karşın topa dokunamadı.36. dakikada Emin’in vuruşu kaleciden döndü dönen topu iyi takip eden Oğuz kendinin ve takımının 2. golünü Zaferspor ağlarına gönderdi. İlk yarının sonra ataklarını sıklaştıran Gaziosmanpaşaspor Sarper ve Serhat’la girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Karşılaşmanın 2. yarısına da daha çok atak geliştiren taraf ev sahibi 70. dakikada Eminin şutunu kaleci Erende kaldı.80.dakikada Serhatın yerine oyuna giren Burak'ın sert şutunu kaleci çeldi. Ani kontrataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekibin ataklarında ise kaleci Hakan başarılıydı.Karşılaşmada başka gol olmayınca Gaziosmanpaşaspor lideri 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu ve Puanını 9 yaparak lig 2. ligine oturdu.

Gaziosmanpaşaspor haftaya Sakarya deplasmanında Serdivanspor'la karşılaşacak . Karşılaşma sonrası açıklamalrda bulunan Gaziosmanpaşaspor kulübü başkanı Ömer Güler , taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederken camiaya sitemde bulundu. Bugüne kadar büyük maddi sıkıntılar çektiğini belirten Güler “Bize Gaziosmanpaşa camiasından hiçbir destek yok Şu anda kulübümüze ilçe bazından kimseden destek alamadık. dışından bize destek olan kişiler var sagolsun onlardan biride Veysan Limited Şirketi ortaklarından Veysi Sarıboğa arkadaşımız bize destek oldu..Beş beş, on on toplamayla bu iş gitmiyor.

Grubumuzda milyon liralık bütçesi olan takımlar var. Kolay mı parasız pulsuz bu takımlarla mücadele etmek. Şu anda Grubun en iyi top oynayan takımı konumundayız. Buraya kadar büyük zorluklarla geldik. Bundan sonra isteğimiz play-off sürecine kadar takımımızı Hem taraftarlarımız hem de özel ve kamu kuruşları ve belediyenin desteklemesidir” diye konuştu. Bulundukları yere kolay gelmediklerini ifade eden Güler “Herkez kendine yakışanı yapar. Bu nedenle bütün Gaziosmanpaşalıları takımımızın çevresinde istiyoruz. Buraya kadar alnımızın akıyla geldik. Bundan sonra da yapacağımız mücadelede Başta belediye ,özel sektör ve kamu kuruluşarının arkamızda görmek istiyoruz. Verecekleri destekle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Sayın belediye başkanımız Hasan Tahsin Usta dan bu süreç boyunca bizlere destek olmalarını, yardım etmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Yeşil kırmızılı ekibin teknik direktörü Abnan Keskin ise zaferspor karşısında derslerini iyi çalışıp hakemin tercih haklarını rakibe kullanmalarına rağmen sahada 3 puanla çıktıklarını belirterek başkan, yönetim teknik heyet,futbolcu va taraftarlarla ligde onur mücadelesi verdiklerini söyledi.Bu onurlu mücadeleyi lig sonuna kadar sürdüreceklerini belirten Keskin,”Tek isteğim Gaziosmanpaşa halkının bize sahip çıkması Bizim neler yaptığımızı nasıl çalıştığımızı gelsinler görsünler.sorgulasınlar.Ben Eyüplüyüm dışarıdan gelen bir kişi olarak bu vurdumduymazlık bizleri son derece üzüyor.” Şeklinde konuştu.






HABER-FOTOĞRAFLAR TEK RUMELİ TV SPOR SERVİSİ

EROL EFTEKİN ,HALİM TULİS NAZMİ ALKIŞ.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153