banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR, YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

GAZİOSMANPAŞASPOR, YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

GAZİOSMANPAŞASPOR, YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor, Yıldıztabya stadında gerçekleştirdiği antrenman ile 2017-2018 sezonunun çalışmasını Teknik direktör Akın Topgül ve yardımcı hoca Savaş Seyhan nezaretinde gerçekleştirdi.

Kulüp başkanı Ömer Güler, ve Teknik direktör Akın Topgül, Antrenman öncesi futbolculara hitaben yaptığı konuşmada “Gaziosmanpaşaspor gibi büyük bir camiaya geldiğiniz, Sezonun ilk çalışmasına çıkıyoruz, herkesten fedakarlık bekliyoruz, Gaziosmanpaşaspor takımında kadroda yer almak isteyen bu yönde ciddi anlamda bir çaba göstermeli. hepinize başarılar diliyoruz “ ifadelerini kullandılar . Daha sonra yaklaşık 1,5 saat süren ve Isınma koşularıyla başlayan sezonun ilk antrenmanı koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil Kırmızı ekip İstanbul’daki çalışmalarını günde yapacağı tek idmanla sürdürecek .

2. Etap çalışması için Bolu’ya geçecek olan Gaziosmanpaşaspor bayram öncesi İstanbul’a gelerek Lige hazırlanacak. Feda sezonu kapsamında iç ve dış transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler, transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi olarak en uygun futbolcuları transfer etmek arzusundayız. Transfer görüşmelerimiz tamamlandıkça imzalar gelmeye devam edecek, ancak bu konuda Başta Belediye ,Siyasiler , Kamu ve özel sektör kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.Teknik direktör Akın Topgül ise “bu sezon çok farklı bir kimliğe bürüneceğimizi söyleyebilirim. Şu ana kadar birçok futbolcu ile anlaşma sağladık. Bazı isimleri ise sezon ilk çalışmalarında takip edip göstereceği performansa göre karar vereceğiz. Yeni sezonda amacımız çok daha iyi bir Gaziosnpaşaspor izletmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Lig’te genç bir ekiple mücadele edeceğiz. Umarım başarılı olup Bölgesel Amatör Lig’te kalmayı başarırız” ifadelerini kullandı.Haber:Erol Eftekin

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153