banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ!

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ!

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ!
 İstanbul Süper Amatör ligde mücadele eden Gaziosmanpaşaspor Kulübü Yüksek Divan İcra Kurulu görev bölümünü yaptı.Yüksek Divan İcra kurulu başkanı Merhum Selahattin Yıldız’ın vefatının ardından Divan İcra Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıda Başkanlığa Muhittin Kurtuluş seçilirken,Başkan yardımcılığına Remzi Çilingir,Genel Sekreterliğe Ömer Özgül,Üyeliklere ise Alaattin Günhar,İsmail Birol,Erdoğan Akyıldız,ve Abdülaziz Hafız seçildi.

Yüksek Divan İcra kurulu başkanı Muhittin Kurtuluş yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde yapılacak Genel Kurulda zarar verecek, motivasyonu etkileyecek söylemlerden kaçınılması gerektiğini belirterek şöyle konuştu.
"Spor kulüplerinde yöneticilik 'ateşten gömlek giymek'tir. Camiamıza ve bizlere düşen görev de yönetimlerimizin yanında olmaktır ve her türlü destek de verilmektedir. Sportif başarılar birlik, beraberlik ve sevgi ortamında kenetlenmekle oluşur. Kulübümüzün içerisinde bulunduğu bu hassas dönemde bir olmaya, birlik olmaya ve yönetim kurulumuzun yanında olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Bu kritik dönemde Kulübümüze zarar verecek, motivasyonu etkileyecek söylemlerden de kaçınılması gerekmektedir." Haber Erol Eftekin 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153