banner171

İmzaya gitti! İşte Emre Mor'un yeni takımı

Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki Türk yıldızı Emre Mor, 12,5 milyon euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu.

İmzaya gitti! İşte Emre Mor'un yeni takımı
 Gece geç saatlerde annesi ve kardeşiyle birlikte Vigo'ya gelen Emre Mor'u kulüp yetkilileri karşıladı. Celta Vigo tarihinin en pahalı ikinci transferi olarak tarihe geçen Emre Mor bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 5 yıllığına Galiçya ekibine bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Danimarka pasaportuna sahip Türk oyuncunun Haziran 2022'ye kadar İspanyol kulübünün formasını giyeceği öğrenilirken Celta'nın Emre Mor'dan önceki en pahalı transferi 14 milyon euro'yla 2000 yılında transfer edilen Catanha'ydı. 

Emre Mor, Celta Vigo'dan yıllık 2 milyon euro maaş alacak.

INTER'İN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Görüşmelerin haftalarda sürdüğü belirtiliyor. Emre Mor transfer sezonunun başında Inter'le imza aşamasına gelmiş ancak İtalyan kulübü oyuncunun menajerinin taleplerini mazeret göstererek transferden vazgeçmişti. Bunun üzerine Emre Mor, Muzzi Özcan'la yollarını ayırmıştı. Muzzi Özcan ise sorunun kendisinden değil Inter kulübünden kaynaklandığı konusunda görüş belirtmişti. Özcan dün bir tweet atarak İtalyan basınına Inter Sportif Direktörü Sabatini'ye transferin gerçekleşmemesinin gerçek nedenini sormasını istemişti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153