banner171

Kardemir Karabükspor Galibiyet Peşinde

Teknik Direktör İldiz: 'Malatyaspor iyi kadroya sahip ve iyi oynuyor. Biz de liderliğimizi koruyarak, yolumuza devam etmek istiyoruz'

Kardemir Karabükspor Galibiyet Peşinde
 PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Teknik çalışmanın yapıldığı iki saatlik idmana sakatlıkları bulunan İsmail Dinler ve Kerim Zengin katılmadı.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyon olma hedeflerine ulaşmak için çok kritik haftalardan geçtiklerini söyledi.

Önemli ve zor deplasman maçlarından birine daha çıkacaklarını belirten İldiz, 'Malatyaspor iyi kadroya sahip ve iyi oynuyor. Çıkış yapmak istiyorlar. Bizde liderliğimizi koruyarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Sahaya çıkıp, güzel bir futbolla 3 puanı almak amacındayız. Bunu başaracak gücümüz var' diye konuştu.

Antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanan kafile, karayoluyla Ankara'ya gitti. Kırmızı-mavili takım, Ankara'dan uçakla Malatya'ya geçecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153