banner171

Kastamonu Gençlik Futbol Turnuvası Sonuçlandı!

Kastamonu Gençlik Hareketinin düzenlemiş olduğu Şehit Şerife Bacı futbol turnuvasının 24 Mayıs Pazar günü final ve üçüncülük maçları oynandı.

Kastamonu Gençlik Futbol Turnuvası Sonuçlandı!
KAS-DER Genel Başkanı Latif Çilingiroğlunun da katılımıyla turnuva saat 11.00de ilk olarak Yeşilpınar Daday Gençlik ile Hanönü Federasyonu arasında oynanan üçüncülük maçı ile başladı.Karşılaşmada Yeşilpınar Daday Gençlik rakibini mağlup ederek üçüncülüğe erişti. 

Final maçı KAS-DER Sancaktepe ile Cide Baltacı Köyü Derneği arasında oynandı.
Çekişmeli geçen müsabakanın normal süresi 1-1 berabere bitti. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışları sonucu şampiyon KAS-DER Sancaktepe oldu. 

Protokol konuşmalarının ardından takım sorumlularına, sponsorlara ve turnuva komitesine plaket takdimi ile ödül töreni başladı. Ödül töreni müsabakalarda mücadele eden futbolculara madalyon takdim edilerek devam etti. Ardından birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupaları sahiplerine verildi. Ödül töreninde fair-play, gol kralı ve turnuvanın en centilmen futbolcusu ödülleri de verildi.

Turnuvanın ödül töreninde yapılan protokol konuşmalarında ortak vurgu sporun dostluğu pekiştirdiği ve bu turnuvada kazananın Kastamonu olduğu yönünde oldu. 

Turnuva, komite başkanı Aytaç Arman'ın Cide Federasyonu Başkanı Recep Çetinkaya'ya, Cide Soğuksu Dernek Başkanı Hayri Konuk'a, KAS-DER Sancaktepe Şube Başkanı Rahmi Demir'e, Cide Baltacı Köy Muhtarı Şefik Sezer'e, Cide Loç Derneği eski Başkanı Yılmaz Can'a desteklerinden dolayı teşekkür konuşmasıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153