banner171

Küme düştüler ama 250 bin lira ödül aldılar

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonu 14 puanla son sırada tamamlayarak küme düşen ancak toplam 57 takımın yer aldığı 3. Lig'de en centilmen kulüp seçilen Erganispor'u 250 bin lira para ile ödüllendirdi.

Küme düştüler ama 250 bin lira ödül aldılar

Erganispor Basın Sözcüsü Ekrem Senvar yaptığı açıklamada, TFF tarafından yapılan değerlendirmede 3. Lig CentilmenLig'de sezonu eksi 1.83 puanla kapatan Erganispor'un lider olduğunu hatırlattı.

Senvar, geçen sezon mücadele ettikleri Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonu 14 puanla kapatarak küme düştüklerini anımsatarak, 19 kulübün mücadele ettiği ve 4 takımın küme düştüğü grupta ligi son 4 takım arasında tamamladıklarını belirtti.

Buna rağmen 3. Lig CentilmenLig'de lider olduklarını ifade eden Senvar, ''TFF'ce yapılan değerlendirmede son 5 hafta boyunca CentilmenLig'de lider konumundaydık. Böyle bir durum söz konusu olunca da kalan maçlarımızda daha bir dikkatli davranarak futbolcularımızı hem rakiplerimize hem de hakemlere karşı daha saygılı olmaları yönünde uyardık. Neticede şampiyon olduk. TFF sezonu eksi 1.83 puanla kapatarak CentilmenLig'de şampiyon olan takımımızın hesabına 250 bin lirayı aktardı. Bu ödülün bir kısmını futbolcular ve teknik heyete vereceğiz, bir kısmını da borçlara yatıracağız. Geri kalan para ise kulüpte kalacak. Bu para ile yeniden şampiyon olup 3. Lig'e çıkacağız. Bu parada futbolcu kardeşlerimizin alınteri var. Tek kuruşu boşa gitmeyecek'' dedi.

haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153