banner171

İstanbul'un göbeğinde sopalı köpekli kaza kavgası

Taksim Meydanı’nda su taşıyan motosiklet sürücüsü ile bir taksici, yaşanan kaza sonrası kavgaya tutuştu. Sopaların kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalışan bir gence rottweiler cinsi köpek saldırdı.

İstanbul'un göbeğinde sopalı köpekli kaza kavgası
 Olay, saat 11.30 sıralarında Taksim Tak-ı Zafer Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, taksi sürücüsü cadde üzerinde seyir halindeyken yanından geçmeye çalışan su yüklü motosiklete çarptı. Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü motosikletiyle yere savruldu. Taşıdığı su paketleri ise etrafa dağıldı. Bunun üzerine taksici ile motosiklet sürücü arasında başlayan sözlü tartışma tansiyonun yükselmesiyle bir anda kavgaya dönüştü. Tam bu sırada tarafları ayırmaya gelen bir genç, başka birine ait rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Köpekten kaçmaya çalışan genç yere düştü. Ardından köpek bir kez daha saldırmaya çalışınca bu kez yerinden zıplayan genç taksinin üzerine çıktı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri geldi. Şahısları ayıran polis ekipleri, taksi şoförüne bıçak çeken şahsı, “O zaman herkes bıçak çeksin birbirine öldürsün” diyerek azarladı. Bu esnada motosiklet sürücüsü telefonla arkadaşlarını yanına çağırdı. Beyzbol sopasıyla arkadaşının yanına gelen bir şahıs polis tarafından engellenmeye çalışılırken, motosiklet sürücüsü de hırsını alamayarak yeniden taksiciyi yumruklamaya başladı. Araya giren polis ortalığı sakinleştirerek tarafları uzaklaştırdı. Kavga anı ise İHA kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.  

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153