banner171

Milli Takım için imzalar atıldı! İşte dev anlaşma

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takım için Arçelik ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Milli Takım için imzalar atıldı! İşte dev anlaşma
 Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım ana sponsorluk için Arçelik ile bir anlaşma imzaladı. İmza törenine, Yıldırım Demirören’in dışında Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç da katıldı.
Ali Koç neler söyledi?

Güçlü markaların spora vereceği destek çok önemli. TFF ve Arçelik, başarısıyla göğsümüzü kabartmıştır. Bu anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e, Cengiz Zülfikaroğlu’na ve tüm yöneticilere içten teşekkürlerimi sunarım. Finlandiya maçında milli takıma başarılar diliyorum.

Yıldırım Demirören’in açıklamaları…

Ali Koç’a beni kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum. Avrupa’nın en büyük 6. Ekonomisine sahip olan Türkiye Futbol Federasyonu, daha büyük başarılar sağlayacak yeni yıldızları ortaya çıkarmasına yardımcı olacak anlaşmayı imzalayacağız. Arçelik’in bu aileye katılması gücümüze güç katmıştır. Futbol ve sponsorluk ilişkileri et ve kemik gibidir. Ayrılması mümkün değildir. Bugün biz de bir adım atıyoruz. Hem biz, hem sponsorumuz kazanacak. Bir kez daha teşekkür ediyor ve aramıza hoş geldin diyorum. Ayrıca milli takımımıza Finlandiya maçında başarılar diliyorum. Futbolumuz, marka değeri arttıkça bir yere gelecektir. Futbolun saygınlığı, kulüplerimizin saygınlığı artacaktır.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153