banner171

Orman ateş püskürdü! '20 numaralı futbolcu...'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basına sert açıklamalarda bulundu.

Orman ateş püskürdü! '20 numaralı futbolcu...'
 Orman şöyle konuştu: "Büyük umutlarla haftaya başladık., 5-1'lik galibiyetin ardından umutluyduk. Ancak 2 önemli maçı da kaybettik. İnanılmaz derecede üzüntülüyüz. Bugün yapacağım açıklamaların Fenerbahçe maçıyla ilgisi yok. Pozisyonları değerlendirirsek kazanabilirdik. Bu bir maçtır. 90+2'de futbol şansı gülen taraf Fenerbahçe oldu. Maçı kaybettik. Rakibimizin galibiyetini düşük göstermek istemeyiz. Birincisi hakemle alakalı söylemek istiyorum. Hakem tam anlamıyla maçı yönetmek değil de idare etmek için sahaya gelmişti . Günü kurtarmak için kararlar aldı. 29 numaralı oyuncu (Emenike'yi kastediyor) formasını çıkarıyor. Talimatlar açık. Dışarıya çıkıyor. Bizim de tam önümüzde oluyor. Tekrar oyuncu formasını giyip sahaya çıkıyor. Talimat, oyuncu hakemin iradesi olmadan sahanın dışına çıkamaz, hakemin iradesi olmadan içeri giremez diyor. Bu da oluyor.
Emre Belözoğlu'na sert eleştiri

20 numaralı oyuncu (Emre Belözoğlu'nu kastediyor) hiçbir sporcu ahlakına uymayacak şekilde, bir camianın hocasına küfür ediyor. Gözlemcilerin görmemesi mümkün değil. Erciyes maçında bizim oyuncu (Gökhan Töre) ağzından çıkan yanlış bir ifadeden dolayı kırmızı kart görmüş, derbide oynamamıştı. 1, 2, 10, 20 defa küfür ediyor. 4. hakem Deniz Çoban kayıtlarda var. "Hocam küfür var, kırmızı kart" diyor. Hakem ise "Sen işine bak" diyor. İkisini de atsın. Her şeye adaletli olarak bakıyoruz. Bizim lehimize olan kararları bile kamuoyu önüne getirebiliyoruz. Benim kaptanım Tolga olaya müdahil olduğu için sarı kart görüyor. Rakip takımın kalecisi, benim 3. kalecimle kavga etmeye geliyor. Ona da sarı kart yok. Biz maçı kaybettik. Maç artık geçti. Galatasaray derbisinde kuralı uygulatıyor. Orada vaziyeti idare etmeye gelmiş. Kendi hesabını yapmaya gelmiş.

"Bu hakemi cezasız bırakmayın"

Buradan Yusuf Namoğlu'na da söylüyorum; çok başarılı MHK başkanımız var. Bu hakemi cezasız bırakmamak lazım. Cezayı kurulun başkanı ve heyeti verir. Biz bunun gereğini yerine getirilmesini istiyoruz. Taraftarlarımızdan inanılmaz tenkit görüyoruz. Bir taraftar küfür ediyor diye kulübe 200 bin lira cezalar, stat tribünleri kapatmalar veriliyor. Emre'nin ceza alması için Disiplin Kurulu'na müracaatta bulunacağız. Hem MHK hem de PFDK'nın gereğini yerine getirmesini istiyoruz. Maç oynandı. Beşiktaş liderin 1 puan gerisinde liderin ve 2. sıradadır. Geçen hafta iki rakibimiz puan kaybetti, biz kazandık. 9 hafta var daha. Biz bu takımla şampiyon olacağız. Bu köprünün altından çok sular akacaktır. Biz inandık. Biz yeni stadımıza şampiyon olarak döneceğiz. Taraftarlarımız moralini bozmasınlar. Bizde kimse küfür etmez, kimse de bize küfür edemez."

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153