banner171

Sow Beşiktaş'a kilitlendi.

Ligde 8 golle en çok gol attığı takım Beşiktaş olan Moussa Sow, derbiyi bekliyor. Son Rize maçının kahramanı olan Senegalli yıldız, “Onlara asla kolay teslim olmayacağız. Ben de atacağım gollerle elimden geleni yapacağım” diye konuştu..

Sow Beşiktaş'a kilitlendi.
 Haftalardır formsuzluğu nedeniyle Fenerbahçe'de oynama şansı bulamayan Moussa Sow, Çaykur Rizespor maçında attığı iki hayati golle adeta hayata yeniden dönüş yaptı.
Robin van Persie'nin cezası sebebiyle oynamadığı Rize maçında 2-1'lik galibiyetin mimarı olan Sow, takımını ipten aldı. Beşiktaş derbisini dört gözle bekleyen Sow, bu karşılaşmada da sahada olmak istiyor. Ligde 8 maçta 8 golle en çok gol attığı takım Beşiktaş'ın ağlarını bir kez daha sallamayı hedefleyen Sow, "Beşiktaş maçlarının benim için ayrı bir önemi vardır. Futbol kariyerimde Fenerbahçe forması ile en güzel golleri bu takıma attım. Şimdi her iki takım açısından çok önemli olan bir maça çıkacağız" dedi.

'Telafi için çıkacaklar' 

Kara Kartal'ın, Başakşehir karşısında aldığı mağlubiyetin telafisi için sahaya çıkacağını belirten Senegalli yıldız, "Ancak taraftarının da desteğini arkasına alacak rakibimize asla kolay kolay teslim olmayacağız. Ben de atacağım gollerle ikincilik iddiamızı sürdürmek adına elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı..

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153