banner171

Tarihi imzalar atıldı! İşte F.Bahçe'nin yeni adı

Fenerbahçe ve Doğuş Grubu, basketbolda işbirliği anlaşmasına imza attı.

Tarihi imzalar atıldı! İşte F.Bahçe'nin yeni adı
 Fenerbahçe Kulübü ile Doğuş arasındaki işbirliğinin resmileşmesinin ardından imza töreni düzenlendi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

Doğuş ile Fenerbahçe, iki marka, 3 yıllığına bir araya gelip Türk basketboluna hizmet etmek için anlaşıyor. Burada yapılan sözleşmeyle iki büyük değer bir araya geliyor. Bu süreç içerisinde bugüne kadar yapılan başarınınn ileri noktalara gitmesi hepimizin hedefidir. Doğuş Grubu'na teşekkür ediyorum. Türk sporuna katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Bundan önceki yıllarda da destek oldular. Sporcuların olimpiyatlara hazırlanması gibi çalışmalar yapıldı. Ferit bey iyi bir Fenerbahçeli'dir. Herkes onun nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu herkes görecektir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum. Ferit Bey iyi ki varsınız.



Ferit Şahenk'in açıklamaları;

Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş olarak basketbol başta birçok sporda projeler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz toplumsal gelişime katkı yapmak. Darüşşafaka ile işbirliklerimiz farklı bir içerikle de olsa devam edecektir. Anlaşmayla birlikte, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın adı Fenerbahçe Doğuş olacak.

Obradovic'in sözleri ise şöyle;

Bir kez daha kendimi rahat hissettiğim bu salonda olduğum için çok mutluyum. Özellikle yanımdaki kişilerle birlikte... Geldiğimiz günden beri bana destek veren herkese teşekkür ederim. Ferit bey'e de çok teşekkür ederim. Dünyada Doğuş Grubu ve Ferit Şahenk'in ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur. Özel olarak söylemek istediğim bir şey var. Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğini biliyorum. O yüzden de bu anlaşma için çok mutluyum. Biz bir aile olarak çalışıyoruz. Yanımdaki beyefendi ile çalışmak daha kolay olacak. Ya da zor olacak (gülerek). Şampiyonluğumuzu korumak için önümüzdeki sene en iyisini yapmaya çalışacağız. Bir kere daha başkanımıza teşekkür ediyorum. Ferit beye de 'hoşgeldiniz' demek istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153