banner171

Tarihi sözleşme! İki yılda dünyaları kazanacak!

10 yıldır Real Madrid forması giyen dünyanın en iyi stoperlerinden Pepe, Beşiktaş'a toplam 9.5 milyon Euro'ya (40 milyon TL) 2 yıllık imzayı attı.

Tarihi sözleşme! İki yılda dünyaları kazanacak!
 PSG'nin aradan çekilmesinin ardından, transferde eli güçlenen Beşiktaş, 34 yaşındaki yıldız futbolcuyu renklerine bağladı. Bir süredir tecrübeli oyuncu için pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, anlaşma aşamasına gelince soluğu Lizbon'da aldı. Önceki gün Portekiz'e giden transferden sorumlu Asbaşkan Umut Güner, hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ve menajer Ahmet Bulut, Pepe ve menajeriyle bir araya geldi.
SÖZLEŞMEDE HER DETAY YER ALDI

Görüşmeler sabahın erken saatlerine kadar sürdü. Kahvaltı molasının ardından tekrar bir araya gelen taraflar, bütün detayları masaya yatırıp, son pazarlıkları yaptıktan sonra kesin anlaşmaya vardı.

İKİ YILDA 9,5 MİLYON AVRO!

Portekizce ve Türkçe'nin yanı sıra İngilizce hazırlanan ve her türlü detayın yer aldığı iki yıllık sözleşmeye "Evet" diyen Pepe'nin Beşiktaş'tan toplamda 9.5 milyon Euro (yaklaşık 40 milyon TL) alacağı belirtildi. Pepe, bir yıl uzatma opsiyonu bulunan iki yıllık sözleşme karşılığında, sezon başına 4,5 milyon avrodan fazla para kazanacak.

Başkan Orman, oyuncuyu ve yöneticileri İstanbul'a getirmek için Beşiktaşlı işadamı Mübariz Mansimov'dan jetini rica etti. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan 34 yaşındaki oyuncu için Vodafone Park'ta görkemli bir tören düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153