banner171

Trabzonspor - Rabotnicki maç sonucu

Trabzonspor, 1-0 yenildiği ilk maçın rövanşında Rabotnicki'yle uzatma bölümü sonunda 1-1 berabere kalarak, Avrupa'ya veda etti.

Trabzonspor - Rabotnicki maç sonucu

 Trabzonspor-Rabotnicki: 1-1

STAT: Hüseyin Avni Aker Stadı
HAKEM: Steven McLean
SAAT: 20.00

TRABZONSPOR: Onur, Medjani, Constant, Mustafa, Cavanda, M'Bia, Okay, Özer, Erkan, Yusuf, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

RABOTNİCKİ: Bozinovski, Siljanovski, Ristevski, Cikarski, Ilievski, Vujcic, Petrovikj, Trajcevski, Sahiti, Anene, Ilijoski
TEKNİK DİREKTÖR: İgor Angelovsk

120'Hakem Steven McLean müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor ve temsilcimiz Avrupa arenasına veda ediyor.

120'Dördüncü hakemin işaretiyle uzatma bölümünün sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

119'(Trabzonspor)Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cardozo ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top kısa süreli karambole neden oluyor ve son olarak top kaleci Daniel Bozinovski'de kalıyor.

118'Temsilcimiz rakip yarı alanda baskısını artırıyor.

115'(Trabzonspor)Sağ kanattan kullanılan taç atışında Luis Pedro Cavanda ön direğe doğru uzun oynuyor. Yerden seken top yükseklik kazanıyor ve penaltı noktasının sol tarafında bulunan Stephane M`bia bu topa vole vuruşunu yapıyor. Ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
114'Temsilcimize şimdi 2 gol daha gerekiyor.

112'(Rabotnicki)GOL... Kire Markoski'nin golü ile konuk ekip beraberliği yakalıyor. Orta alandan kullanılan serbest vuruşta Milan Ilievski ceza sahası içi sağ çaprazına doğru havadan uzun oynuyor. Bu noktaya hareketlenen Kire Markoski, kaleci Onur'un müdahalesinden önce kafa vuruşunu yapıyor ve topu malesef filelerimize gönderiyor.

112'(Trabzonspor)Temsilcimizde Cardozo rakibi Stephan Vujcic'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

110'(Rabotnicki)Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Stephan Vujcic ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

106'İkinci uzatma devresi temsilcimizin vuruşuyla başlıyor.

105'İlk uzatma devresi hakem Steven McLean'in düdüğü ile sona eriyor.

105'(Trabzonspor)Temsilcimizde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yusuf Erdoğan oyundan alınırken yerine Sefa Yılmaz oyuna dahil oluyor.

105'Uzatma bölümünün ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

104'(Trabzonspor)Sağ kanattan gelişen atakta Erkan ortasını penaltı noktasına doğru göndeiyor. Bu noktada bulunan Cardozo kafa ile pasını altıpas sağ çaprazındaki Deniz'e veriyor. Deniz topu düzelterek vuruşunu yapıyor ancak top sağ direğe çarparak oyun alanına geri geliyor.

102'Sol çaprazdan ceza sahasına giren Deniz pasını penaltı noktası üzerindeki Cardozo'ya gönderiyor ancak Cardozo vuruşunu yapamıyor.

98'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

95'(Rabotnicki)Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Milan Ilievski doğrudan kaleyi düşünüyor ancak barajdan seken top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

93'Konuk ekip Rabotnicki kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

91'Uzatma bölümünün ilk yarısına başlayan taraf konuk ekip Rabotnicki oluyor.

90'Hakem Steven McLean 90 dakikalık normal sürenin bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor ve maç uzatmalara gidiyor.

90'(Trabzonspor)Deniz'in pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Erkan Zengin son çizgiye inerek ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

90'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90'(Rabotnicki)Kaleci Onur'un havadan pası kısa düşüyor ve ceza yayı sağ çaprazında Marijan Altiparmakovski topu kontrol ederek vuruşunu yapıyor ancak Onur'un müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına geri geliyor.

89'(Rabotnicki)Rabotnicki cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Chuma Anene oyundan alınırken yerine Kire Markoski oyuna dahil oluyor.

86'(Trabzonspor)Temsilcimizde ikinci değişiklik gerçekleşiyor. Okay Yokuşlu oyundan alınırken yerine Aytaç Kara oyuna dahil oluyor.

86'(Rabotnicki)Rabotnicki'de Milovan Petrovic hakeme yönelik itirazlarını sürdürünce sarı kart görüyor.

83'(Trabzonspor)Sağ kanatta topla buluşan Yusuf ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Cardozo kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Daniel Bozinovski üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.

81'(Trabzonspor)Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Yusuf son çizgiye inmeden pasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza alanı içi sağ çaprazına doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Deniz Yılmaz gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

80'(Rabotnicki)Kaleye yaklaşık 40 metre mesafeden kullanılan serbest vuruşta Milan Ilievski doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Onur üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

80'(Trabzonspor)Temsilcimizde Stephane M`bia topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.

77'(Trabzonspor)Trabzonspor'da Deniz Yılmaz, rakibi Kirche Ristevski'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

77'(Trabzonspor)Temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Özer Hurmacı oyundan alınırken yerine Deniz Yılmaz oyuna dahil oluyor.

76'(Trabzonspor)Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Özer ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Cardozo'dan seken top savunmanın müdahalesinden sonra penaltı noktası üzerindeki Stephane M`bia'da kalıyor. M'bia bekletmeden yerden vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

73'(Rabotnicki)Rabotnicki cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Blaze Ilijoski oyundan alınırken yerine Ivan Mitrov oyuna dahil oluyor.

72'(Trabzonspor)Cardozo'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Stephane M`bia gelişine çok sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

70'(Trabzonspor)Yusuf'un pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Kevin Constant rakibini geçerek vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

67'(Trabzonspor)Karadeniz ekibi gole bir kez daha çok yaklaştı! Ceza sahası içi sağ tarafında oluşan karambolde topa sahip olan Özer bekletmeden havadan pasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada hareketlenen Stephane M`bia uçarak kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Daniel Bozinovski son anda çizgi üzerinden bu topu çıkartıyor.

65'(Rabotnicki)Rabotnicki'de Blaze Ilijoski faul pozisyonu sonrasında hakeme yönelik itirazlarını sürdürünce sarı kart ile cezalandırılıyor.

65'(Rabotnicki)Hava topu mücadelesini hakem Steven McLean faul olarak değerlendiriyor ve konuk ekipte Dusko Trajcevski ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakıyor.

65'Temsilcimizde Okay Yokuşlu ve konuk ekipte Dusko Trajcevski hava topu mücadelesinde çarpışıyor ve kısa süreli sakatlık geçiriyorlar.

63'(Trabzonspor)Ceza yayına topla birlikte hareketlenen Cardozo çok sert vuruyor. Kaleci Daniel Bozinovski'den dönen top altıpas sağ çaprazına doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Özer Hurmacı yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Daniel Bozinovski sağ köşeye uzanarak bu topu kontrol ediyor.

61'(Rabotnicki)Rabotnicki cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Suad Sahiti oyundan alınırken yerine Marijan Altiparmakovski oyuna dahil oluyor.

58'(Trabzonspor)Sol kanattan gelişen atağımızda Özer rakibini geçerek ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Yusuf kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

55'(Trabzonspor)GOOOOOLLLL!!! Temsilcimiz Okay ile öne geçiyor! Mustafa Yumlu'nun pası ile ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinde topla buluşan Özer ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Okay kafa vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

54'(Trabzonspor)Gole çok yaklaştık! Sağ kanattan gelişen atakta Erkan ortasını ceza sahası sol tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Cardozo kafa ile pasını altıpas çizgisine hareketlenen Okay'a doğru gönderiyor ancak Okay vuruşunu yapamıyor.

53'(Trabzonspor)Sol kanattan topla birlikte süratlenen Erkan son çizgiye inmeden ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Daniel Bozinovski, rakibi Cardozo'dan önce çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

51'Bordo mavili temsilcimiz bu dakikalarda rakip yarı alandaki ataklarını sıklaştırıyor.

49'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

46'Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimizin vuruşuyla başlıyor.

45'Hakem Steven McLean'in düdüğü ile müsabakanın ilk yarısı sona eriyor.

45'(Trabzonspor)Gole çok yaklaştık! Topla birlikte ceza sahası sağ çaprazına sokulan Özer ortasını penaltı noktası üzerindeki Cardozo'ya gönderiyor. Gelen topa yükselen Cardozo kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

45'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

44'(Rabotnicki)Rabotnicki'de Dusko Trajcevski, rakibi Okay Yokuşlu'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

43'(Trabzonspor)Erkan'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Cardozo ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak bu noktaya hareketlenen kaleci Daniel Bozinovski rakiplerinden önce topa sahip oluyor.

41'(Trabzonspor)Hızlı gelişen atağımızda Cardozo'nun ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Yusuf ortasını ceza yayına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Erkan gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

39'(Trabzonspor)Sol kanatta topla buluşan Kevin Constant rakibini geçerek ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Daniel Bozinovski çıkıyor ve bu topa rahatça sahip oluyor.

36'Konuk ekip Rabotnicki bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

33'(Trabzonspor)Temsilcimiz gole çok yaklaştı! Sağ kanatta topu çalan Yusuf, bekletmeden pasını ceza yayı üzerindeki Özer Hurmacı'ya gönderiyor. Özer ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Daniel Bozinovski uzanıyor ve gole izin vermiyor.

33'(Trabzonspor)Erkan Zengin'in pası ile ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Okay Yokuşlu aşırtma vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

30'Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken temsilcimiz Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28'(Rabotnicki)Sol kanattan kullanılan taç atışından sonra ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Chuma Anene bekletmeden havadan pasını penaltı noktası üzerindeki arkadaşı Blaze Ilijoski'ye gönderiyor ancak Blaze Ilijoski istediği vuruşu yapamıyor ve top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

27'(Trabzonspor)
Kevin Constant'ın havadan uzun pası ile Oscar Cardozo ceza yayı sol tarafında topla buluşuyor. Ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

25'Rabotnicki'de Blaze Ilijoski kısa süreli sakatlık geçiriyor.
22'(Trabzonspor)Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Erkan ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Ceza sahası içerisinde oluşan kısa süreli karambolden sonra Özer Hurmacı topu ceza alanı çizgisi üzerinde kontrol ediyor ancak hakem Steven McLean, Özer'in elle oynadığına hükmediyor.
19'(Trabzonspor)Ceza sahası sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Erkan Zengin ortasını altıpas sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Carl Medjani kafa ile pasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Daniel Bozinovski üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

17' (Rabotnicki)
Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Mite Cikarski vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan geri geliyor.
14'(Trabzonspor)Sağ kanattan gelişen atağımızda Yusuf Erdoğan son çizgiye inmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Daniel Bozinovski çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.
11'(Rabotnicki)Savunmamızın yaptığı hatayı değerlendiren Chuma Anene sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

7'(Trabzonspor)Ceza yayının yaklaşık 8 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta Yusuf Erdoğan doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top sağ kale direğinin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

4'(Rabotnicki)
Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Milovan Petrovic ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Onur çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

1'Hakem Steven McLean'in düdüğü ile müsabakaya konuk ekip Rabotnicki başlıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153