banner171

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde!

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe yerine Trabzonspor'un katılacağını duyurdu

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden düşürülmesinin ardından yeni bir karar alan UEFA, şampiyonaya Türkiye'den Trabzonspor'un katılacağını açıkladı. Bu arada Trabzonspor Kulubü Genel Sekreteri Hasan Yener, UEFA'nın kararını "Hak ettiğimiz bir ödüldü" sözleriyle değerlendirdi.


UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi.

Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine Trabzonsporlu yöneticilerin

dacet edileceği de açıklandı. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı da iptal edildi.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR ÖDÜLDÜ"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, UEFA'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe'nin yerine grup maçlarına Trabzonspor'u dahil etmesiyle ilgili olarak, ''Hak ettiğimiz bir ödüldü'' dedi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir kararın ardından sevinmemenin elde olmadığını belirterek, ''Ama başkalarının mutsuzluğu üzerine inşa edilen bir mutluluk değil. Hak ettiğimiz bir ödül bana göre'' diye konuştu.

Trabzonspor olarak geçen sezon 82 puan toplayarak ligi bitirdiklerini kaydeden Yener, 'Trabzonspor olarak geçen sene verdiğimiz mücadele ile Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hak ettiğimizi düşünüyorduk. Bundan sonra hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek'' ifadelerini kullandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153