banner171

Tugay Uzyürük kariyeri tercih etti

Geçtiğimiz sezon kurduğu nispeten düşük maliyetli takım ile büyük bir başarı elde ederek takımını Bölgesel Amatör Lige çıkartan genç teknik adam Tugay Uzyürük, Beşyüzevlerspor ile nikâh tazeledi.

Tugay Uzyürük kariyeri tercih etti
 Bir sezon aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselen Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevlerspor, başarılı çalıştırıcısı Tugay Uzyürük ile yeniden anlaştı.

Süper Amatör Ligde iddialı takım kurmak isteyen birçok takımın teknik adam tercihinde ilk sırada yer alan 43 yaşındaki teknik adam, Kulüp Başkanı Mustafa Koral ve Başkan Yardımcısı Cemal Ceylan’ın katıldığı törende takımıyla yeniden anlaştı.


Antrenörlüğe iki sezon önce başlayan ve Küçükköyspor ile Kazım Karabekir Mevlanaspor’da iz bırakan çalışmalar yapan Tugay Uzyürük, futbolculuğunda gösterdiği başarıyı teknik adamlığında da göstereceğini ilk çalıştırdığı Kulüp olan Küçükköyspor’da belli etmişti.

 Çok çalışkan bir kişiliğe sahip olan Uzyürük, futbolu iyi bilmesinin yanında futbolcuları ile kurduğu başarılı diyalog ve sporcularından en iyi verimi almasıyla geçtiğimiz sezon dikkatleri çekmiş ve zor bir grupta kolaylıkla hedefine ulaşmıştı.

 "Antrenörlükte hedeflerim var"

Beşyüzevlerspor, Tugay Uzyürük’un yanı sıra, Alt Yapı Teknik Sorumlusu ve A takım Antrenörü Osman Kalkan ile yeniden anlaşırken, yeniden yeşil-beyazlı takımın başına geçen Tugay Uzyürük, "Beşyüzevlerspor’da yakaladığımız başarı hepimizin. Başkanımızın verdiği destek çok önemliydi, yöneticilerimiz de bize her koşulda katkı sundular. Ayrıca elit bir taraftar grubumuz olduğunu düşünüyorum. Biz, bize sunulan imkânları iyi değerlendirdik ve çok çalıştık. Teknik kadromuz ve futbolcularım sezon boyunca inandıkları hedefe giderken azimle çalıştılar şimdi hep birlikte Bölgesel Amatör Ligde aynı başarıyı yakalamak için mesaimize devam edeceğiz. Benim kişisel hedefim Antrenörlükte örnek aldığım Hocalarımın seviyesine çıkabilmek. Bu nedenle Kulübümde kalıp, kariyer yapmayı ve Beşyüzevlerspor ile birlikte adım adım yukarıya çıkmayı uygun buldum" dedi.

 
Beşyüzevlerspor Teknik Direktörü Tugay Uzyürük, geçtiğimiz sezon Amatör Ligde En İyilerin seçildiği listede, Süper Amatör Ligin En Başarılı Teknik Direktörü seçilmişti.

 

Ali Kemal Demir

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153