banner171

Türkiye'nin Messi'si Arda Turan

Türkiye'nin Messi'si Arda Turan

Türkiye'nin Messi'si Arda Turan

 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih TerimArda'nın ocak ayına kadar Barcelona forması giyemeyecek olması hakkında konuştu.



A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim Ispantol Mundo Deportivo gazetesine Arda Turan ile ilgili bir röportaj verdi.

Fatih Terim, Arda Turan'ın Ocak ayına kadar kulübünde oynamayacak olmasına üzüldüğünü ifade ederken Barcelona'nın çok iyi bir futbolcuyu transfer ettiğini söyledi.

MESSI KADAR ÖNEMLİ

Fatih Terim. Arda'nın Türkiye için Messi kadar önemli olduğuna dikkat çekerek. "EURO 2016 Elemeleri'nde oldukça karmaşık bir gruptayız. Hollanda, Çek Cuymhuriyet" ve büyük b:r gelişim gösteren İzlanda ile rekabet halindeyiz. Arda bizim için bir Messi kadar önemli. Çok ciddi maçlara çıkacağız ve süre içinde Arda kulüp takımında oynayamacak. Bu çok üzücü" dedi.



Fatih Terim - Arda Turan 

TEMAS HALİNDE OLACAĞIZ

Barcelona'nın cezası sebebiyle Arda Turan'ın 6 ay boyunca Barcelona forması giyemeyecek olmasını da değerlendiren Terim, Arda'nın kiralanmama kararını da değerkendirdi. Terim, "Bu karar Arda'nın kendisine çok fazla güvenen bir hocayla çalışacak olması anlamına gelir. Burada en önemli şey Arda'nın bu transferden dolayı çok mutlu olmasıdır. Hayal edebiliyor musunuz? Arda'nın futbol oynamayacağı dönemde fiziksel durumunu kulübüyle koordineli bir şekilde gözlem halinde tutacağız. Sürekli temas halinde olacağız" yorumunda bulundu.

ARDA MÜTHİŞ KARAKTER

Arda Turan'ın sadece saha içinde değil saha dışında da çok büyük bir karaktere sahip olduğunu da belirten Fatih Terim, "Arda'yı hem oyuncu hem de kişisel olarak tanıyan az kişiden biriyim. Barca, çok iyi karaktere sahip olan, takım arkadaşlarını daha da ileriye taşıyabilen, mükemmel bir oyuncuyu kazandı. Arda muazzam bir kaliteye sahip. Messi, Iniesta, Busquets, Rakitic, Suarez ve Neymar ile birlikte oynamak onun kalitesini daha da arttıracaktır. Her takımın kendine ait bir oyun felsefesi var. Atletico Madrid'in daha farklı bir sistemi var. Ben Arda'nın Barcelona'nın sistemine mükemmel uyum sağlayacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153