banner171

Tuzlaspor Kadıköy'e 500T ile gidecek

Tuzlaspor Kadıköy'e 500T ile gidecek

Tuzlaspor Kadıköy'e 500T ile gidecek
 İkinci lig ekibi Tuzlaspor Türkiye Kupası H Gurubu 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile oynanacağı maça İstanbul'un efsane şehir hatları otobüsü olan 500T ile gidecek.
Türkiye Kupası'nda iki sezondur gösterdiği başarıyla dikkatleri çeken 2. Lig ekibi Tuzlaspor yarın 20.45'te oynayacağı Fenerbahçe maçında sürprize hazırlanıyor.
Tuzlaspor, H Grubu 5. hafta mücadelesinde oynayacakları Fenerbahçe maçına 75 duraklı İstanbul'un en uzun hatlarından biri olan 500T ile gidecek.
Kulüp yetkililerin yaptığı açıklamada 500 T ile gitmenin sebebi olarak, 'Alt liglerdeki takımların sıkıntılarına dikkat çekmek' olduğu ifade edildi.
'Amacı farkındalık'
Tuzlaspor Basın Sözcüsü Levent Ayaz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 500T'nin Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğunu belirterek, "Amacımız farkındalık yaşatmak. Başkanımız Ahmet Çabuk; biz ve bizim gibi alt liglerde bulunan ve maddi sıkıntılar yaşayan kulüplere dikkat çekmek için böyle bir olaya girişti. Kulüplerin çekmiş olduğu sıkıntıları göz önüne sermek için böyle bir olayı gerçekleştireceğiz. Bizim otobüsümüz var ama Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğu için 500T'yi seçtik. Hazır reklam potansiyelini, Fenerbahçe ile oynuyor olmamızı değerlendirip farklı bir olaya imza atacağız. Yarın 500T otobüslerinden biriyle tesislerimizden direkt stada gideceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeni Şafak

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153