banner171

Ve Nani Fenerbahçe'de

Portekiz seferine çıkan Terraneo, Fabiano ve Ba'nın ardından Nani'yi de bitirdi. 4 yıllık anlaşma yapılan yıldız futbolcu Pazar günü İstanbul'a gelip imzayı atacak. Fenerbahçe'nin kasasından bu transfer için toplam 21 milyon Euro çıkması bekleniyor

Ve Nani Fenerbahçe'de
 Transfer taarruzuna kalkan Fenerbahçe, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü dünyaca ünlü yıldız Nani'yi de renklerine bağladı. Nani'nin kulübü Manchester United'le anlaşan sarı-lacivertli kulübünün Sportif Direktör Terraneo, Portekiz'e gidip yıldız futbolcu ve ailesiyle özel olarak görüştü ve tüm pürüzleri ortadan kaldırdı.. Terraneo, İstanbul'a gelme konusunda şüpheleri olan Portekizli futbolcunun eşini de ikna edince transferdeki engeller kalktı. 

SENELİK 3 MİLYON 750 BİN EURO
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Fenerbahçe Futbol A.Ş., Nani'nin transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Nani, Pazar günü İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmeler devam edecek" denildi. Yıldız oyuncu ile 4 yıllık anlaşan Fenerbahçe, Nani'ye senelik 3 milyon 750 bin Euro, maç başına ise 20 ben Euro ödeme yapacak. M.United'a ise 6 milyon Euro bonservis ücreti ödenecek. 

VAN PERSİE'DE SICAK SAATLER
Nani'yi bitiren F.Bahçe'de, Robin Van Persie transferinde de dün sıcak saatler yaşandı. Oyuncunun menajeri Cornelis Vos, dün sarı-lacivertli yöneticilerle kulüpte bir araya geldi. Görüşmede Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu öğrenildi. M.United ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'nin oyuncunun şartlarını öğrenerek transfere ikna çabasında bulunduğu kaydedildi. Menajer Vos'un olumlu görüşlerle kulüpten ayrıldığı belirtildi. Bu arada The Sun Gazetesi, Hollandalı golcüyü Beşiktaş'ın da istediğini yazdı... 

JOSEF'İ NASIL BİLİRSİN ALEX?
Sao Paulo'nun 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza'yı kadrosuna kattı. Açıklama Sao Paulo'dan geldi. Brezilya kulübü, 8 milyon Euro'luk bir görüşme yapıldığını, Souza'nın Atletico Paranaense ile oynanacak maçta oynamayacağını duyurdu. Taraftarlar, eski kaptanı Alex'i sosyal medya üzerinden "Josef'i nasıl bilirsin, nasıl oyuncu" diye soru yağmuruna tuttu. 

ALEX, NE 'İYİ' DEDİ NE DE 'KÖTÜ' 

Alex, sorulara şu yanıtı verdi: "Brezilya'da oynanan futbol Türkiye'de oynanandan farklı. Brezilya'da çok başarılı olanlar Türkiye'de yapamadı ya da Brezilya'da başarılı olamayanlar Türkiye'de başarılı oldu. Eğer Souza Fenerbahçe'ye imza atarsa, bu formayla çok başarılı olmasını isterim" 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 03:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153