banner171

2. Bölge Belediye Başkanları Sultangazi'de

2. Bölge Belediye Başkanları Sultangazi'de

2. Bölge Belediye Başkanları Sultangazi'de
 İstanbul 2. bölge belediye başkanları, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde biraraya geldi. Toplantıda belediye başkanları ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
İstanbul 2. bölge belediye başkanları Sultangazi'de kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda belediye başkanları bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantıya Başkan Altunay'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ile AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti İstanbul İl yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan katıldı.

Toplantının ardından belediye başkanları, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın  makamına geçerek bir süre daha burada ilçelerinde yaptıkları projeleri ve çalışmaları mercek altına aldı.

Bu tür istişare toplantılarının verimliliklerini artırdıklarına dikkat çeken Başkan Altunay, "Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla İstanbulumuz'un ve ilçeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen bu toplantıya katılan meslektaşlarımı ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153