banner171

Ahmet Emre'ye anlamlı ziyaret

Sultangazi Mülki Amirlerinden Gazi mahallesinde yaralanan ve yaşam mücadelesinin kazan Ahmet Emre’ye anlamlı ziyarette bulundu.

Ahmet Emre'ye anlamlı ziyaret
 Gazi Mahallesi'nde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesinden omuriliğine isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç olan 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş,8 aydan bu yana sürdürülen tedaviye olumlu yanıt vermeye başladı. Ahmet Emre Çavuş tedavisinin diğer aşamasında Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezien 3 aydır devam ediyor.
ZOR İMKANLARLA TEDAVİ GÖRÜYOR
Yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş ile Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na hizmet veren taşeron firmada 'Bakıcı anne' olarak çalışan eşi Zeynep Çavuş, aylarca yoğun bakım servisinin önünden ayrılamayınca işsiz kaldı. Ahmet Emre Çavuş, daha sonra gerektiğinde yoğun bakıma alınabileceği aynı zamanda fizik tedavi uygulanabilen Şişli'deki özel bir hastanede ailenin kıt imkanlarıyla tedavi görmeye başladı. Ancak, işsiz kalan anne ve işine yeterli zaman ayıramayan babası Şişli’de yıllık faturası 195 bin TL olan fizik tedaviyi karşılamada zorlandı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, hastane sahibi Dr. Yavuz Köseliören’den sağlık durumu hakkında bilgi aldığı liseli Ahmet Emre Çavuş’un ailesi ve hastane çalışanları ile birlikte hatıra resmi çektirdi.

Ahmet Emre Çavuş'a ateş ettiği öne sürülen Tekirdağ Cezaevi firarisi olduğu belirtilen şüpheli Aksaray-Adana Karayolu'nda yakalanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153