banner171

Ak Kadınlar Referandum Çalışmalarına başladı.

Ak Kadınlar Referandum Çalışmalarına başladı.

Ak Kadınlar Referandum Çalışmalarına başladı.
Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı 39 ilçede eş zamanlı düzenlediği ev sohbetleriyle 16 Nisan’da yapılacak olan refarandum çalışmasının startını verdi.

Referandum startının verilmesiyle birlikte Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları, ilçenin 15 mahallesinde düzenlediği ev sohbetleriyle anayasa değişikliği ve yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ev sohbetleri Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Betül Kervancı, Belediye Meclis Üyeleri Melike Kırtay, Aynur Keleş ve hatibeler tarafından gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette ülkenin geleceği için üzerilerine düşeni yaptıklarını kaydeden Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, “Bizim yönümüz belli, rotamız doğrultusunda yol almaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ülke olarak önümüzdeki süreci de başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Ortak hedefimiz elbirliği ile topluma hizmet etmektir. Ülkemiz hedefine ulaşacaktır. Kadın kolları olarak referandum için ilçemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Anayasa ve referandum konusunu anlatmadık kimse bırakmayacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153