banner171

Ak Kadınlardan “Hedef 2023 Anne Ziyareti”

Ak Kadınlardan “Hedef 2023 Anne Ziyareti”

Ak Kadınlardan “Hedef 2023 Anne Ziyareti”
Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı “Anneler Günü” dolayısıyla “Hedef 2023 Anne ” sloganıyla Sultangazili Annelerimizi ziyaret ederek “Anneler Gününü” Kutlandı.

24 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunda “çalınmadık kapı bırakmayacağız” söylemiyle çalışmalarımızın ilki olarak “Anneler Günü” vesilesiyle ziyaretler gerçekleştirildi.
15 Mahallemizde eş zamanlı düzenlenen ziyaretlerde bu vatana evlat yetiştiren Engelli, Yaşlı, Hasta, Şehit, Asker, Yetim anneleri olmak üzere 2023 haneyi ziyaret edilerek Sultangazi’li annelerin  “Anneler Günü”nü kutlandı. 

Gerçekleşen Ziyaretler; İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen öncülüğünde İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av.Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle başkanları tarafından yapıldı.

Ziyaretlerde Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen “;Analar ailenin temel taşı toplumunda geleceğidir, Sağlam bir toplum ancak; temelleri sağlam atılmış bir aile yapısı ile mümkündür. Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir.  Bizim onlardan öğreneceklerimiz hayat boyu devam edecektir diyerek. Bir toplumun yapısının şekillenmesinde, Annelerin rolünün büyüklüğünü, eğitim ve öğretim annelerin üzerinden yapılmasının”  önemini vurguladı.
Annelerimizin ekonomik durumlarının iyileştirilmesi; çocuklarımızın dolayısıyla toplumun daha da ileri gitmesinde önemli rol oynadığını tam da bu manada İktidarımız döneminde Kadın ve Aile adına bir çok adımların atıldığını ifade etti.
Çalışan annelere, engelli annelere, annesini evinde bakan annelere verilen destekleri örnek gösterebiliriz diyen; İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen Ziyaret ettiği annelerin hayır dualarına talip olduklarını Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları teşkiları olarak daima kadınlarımızın yanında olmayı amaç edindiklerini belirtti. 
Girilen seçim sürecinde 
Daha aydınlık ve huzurlu yarınlar için çok çalışacaklarını belirten Başkanımız çünkü “ O “ bize güveniyor ifadelerini kullandı.
2023 için 2023 dua ile vira bismillah diyor, bu kutlu günü vesile kılarak Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz. Ahirete intikal etmiş olan kıymetli annelerimizinde mekânlarının cennet olmasını yüce Allahtan niyaz ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153