banner171

Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları “Kürsü Senin Söz Senin” Etkinliği

Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Genç Kürsü programlarının ikincisini Dostlar Düğün Salon’nda gerçekleştirdi.

Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları “Kürsü Senin Söz Senin” Etkinliği
 Programa Milletvekilleri Burhan Şentürk ve Halis Dalkılıç, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Meclisi Başkanı Recep Taşğın, İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

İlk kez oy kullanacak gençlere yönelik gerçekleştirilen Genç Kürsü 2 programı mini konser ve gösterilerle başladı. Program boyunca gençler diledikleri konularda sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlar sonrası genel siyasete dair sorulara İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, yerel siyasete dair Belediye Başkanı Cahit Altunay sunumlarını gerçekleştirdi.

 
Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, 1 Kasım öncesi genç seçmen ziyaretlerini bitirdiklerini, ilk kez oy kullanacak gençlerin kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak özgürce kendi fikirlerini ifade etmelerini sağlamak amacıyla bu programı gerçekleştirdiklerini belirterek bundan sonraki süreçte genç seçmene dönük birebir çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Sultangazinin en büyük gençlik örgütlenmesi olan Sultangazi Gençlik Kolları bu programla gençlerin fikirlerinin, projelerinin, şikâyetlerinin dinlenmesini sağlamış oldu.

Programa katılan gençler arasında yapılan çekilişle üç kişiye İpad, cep telefonu ve fotoğraf makinesi hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153