banner171

AK Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kolları yapılan 1. Olağan Kongre ile ilk defa kongre heyecanı yaşadı...

Ak Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Erdal ı yeniden başkan seçildi

AK Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kolları yapılan 1. Olağan Kongre ile ilk defa kongre heyecanı yaşadı...

2009 yılında yapılan düzenleme ile İstanbul’un yeni 8 ilçesinden birisi olan Sultangazi’de, daha önce yapılanma ile göreve getirilen AK Parti İlçe Gençlik Kolları, ilk defa kongre yaparak kendi başkanlarını seçtiler. 21 Ağustos 2011 Pazar Günü ilki gerçekleştirilen Sultangazi Gençlik Kolları Olağan Kongresi, Avrasya Düğün Salonunda yoğun bir katılımla yapıldı.  

 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Erdal’ın yeniden  başkan seçildiği kongreye Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Mehmet Muş,Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve çok sayıda partili katıldı.

 

Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları'1 olağan kongresini yaptı Avrasya 'Düğün salonun da gerçekleşen Sultangazi AK Parti Gençlik kolları 1. Olağan Kongresine mevcut başkan Eyüp Erdal Tek aday olarak çıktığı kongrede 400 delegenden 370 delegenin katıldığı oy lamada 6 oy boş 364 oy geçerli sayıldığı kongrede yeni den başkan seçilen Eyüp Erdal oldu..

 

Aday tanıtımı ve listenin okunarak delegelerin oyuna sunulmasının ardından oy kullanımına geçildi. Tek liste halinde yapılan seçim sonucunda Eyüp Erdal 370 delegenin katıldığı kongrede 364 oy alarak yeniden Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı seçildi.Abgazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153