banner171

Altunay ekibini açıkladı

Sultangazi Belediye Meclisi, 2. dönem ilk toplantısını Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Atunay’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Altunay ekibini açıkladı
  Yeni dönemde görev alan meclis üyelerine başarılar dileyen Başkan Altunay, “Hep birlikte daha büyük hedeflere ulaşacağız” dedi.
Sultangazi Belediye Meclisi 2. dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın başkanlığında toplanan meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Meclisin açılış konuşmasını yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye meclis üyelerine başarılar diledi. Sultangazi Belediye Kurucu Meclisi'nin ilk toplantısının işçi lokalinde yapıldığını hatırlatan  Başkan Altunay, “İşçi lokalinde başlayan toplantılarımızı daha sonra kiralık binanın bodrum katında,  5 yıl  boyunca sürdürdük. Yüzde 80 oranında yenilenen Meclisimizle daha ferah bir mekanda görev yapmaya devam edeceğiz” dedi.  2. dönemde Sultangazi’ye faydalı çalışmalar yapmayı sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Belediye Hizmet Kompleksi’mizde ev sahibi olmanın gururuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Muhalefetteki arkadaşlarımız eksikliklerimizi görecek ve Sultangazi için yararlı olacak çalışmalarda yanımızda olacağına gönülden inanıyorum. Hep birlikte çok daha büyük hedeflere ulaşacağız.” 
Toplantının ilk gündem maddesinde yer alan Meclis Başkanvekilliği, divan katiplikleri ve encümen üyeleri seçimi gizli oyla yapıldı.  Meclis 1. Başkanvekilliğine  Av.Hacı Orhan, 2. Başkanvekilliğine ise Fatma Elif Doğruyol Şahin seçildi. Divan katipliklerine Ertan Öztürk ve Erdal Uçar asil üye; Melike Kırtay ve Serdar Aydoğan ise yedek üye olarak seçildi.
Mecliste yapılan oylamada Belediye Encümen Üyeliklerine de Av. Hacı Orhan, Hayrettin Gürses ve İmdat Kamacı oy çokluğuyla seçildi. Mecliste ayrıca 5’er üyeden oluşan 11ayrı ihtisas komisyonu belirlendi.

BÜROKRATLAR; Mehmet Erdönmez, Rana Danışman, Mustafa Birinci

SİYASİ; Hakan Ceylan, Fevzi Dülger, Bekir Koç, Ali Başkaya



İMAR KOMİSYONU-  Timur Soysal (AK PARTİ) , Mustafa Demir (AK PARTİ) , Serpil Kocakara (AK PARTİ) ,Hakan Ceylan (AK PARTİ), İmam Koç (CHP)

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU- Ercan Kuşoğlu (AK PARTİ) , Ahmet Yıldız(AK PARTİ) , Fevzi Dülger (AK PARTİ, Rıdvan Durmaz (AK PARTİ), Nejdet Selvi (CHP)

HUKUK KOMİSYONU- Ali Başkaya (AK PARTİ), Aynur Keleş (AK PARTİ), Ahmet Ali Sukas (CHP)

GENÇLİK SPOR KOMİSYONU- Eyüp Erdal (AK PARTİ), Ahmet Yıldız (AK PARTİ), Serdar Ayduğan (AK PARTİ), Erdal Uçar (AK PARTİ), Ali Yurt (CHP)

EĞİTİM VE SANAT KOMİSYONU- Öznur Altıntaş (AK PARTİ , Mehmet Çevik (AK PARTİ), Hamdi Karaoğlan (AK PARTİ), Cengiz Sarıca (AK PARTİ), Metin Polat (CHP)

ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU- Fatma Elif Doğruyol Şahin (AK PARTİ), Yunuz Akkuzu (AK PARTİ), Ertan Öztürk (AK PARTİ), Turan Teke (AK PARTİ), Doğan Olgun (CHP)

İNSAN HAKLARI KOMİSYONU-
 Av. Hacı Orhan (AK PARTİ), Yusuf Kızıldağ (AK PARTİ), Mahmut Yılmaz (AK PARTİ), Öznur Altıntaş (AK PARTİ), Ali Yurt (CHP)

KADIN AİLE KOMİSYONU- Melike Kırtay (AK PARTİ), Fatma Elif Doğruyol Şahin (AK PARTİ), Serpil Kocakara (AK PARTİ), Aynur Keleş (AK PARTİ), İsmail Akkaya (CHP)

AB ve DIŞ İLİŞKİLER KOMİSYONU- Ali Başkaya (AK PARTİ), Oktay Şamdanlı (AK PARTİ), Nazif Ersan (AK PARTİ), Osman Yaşar (AK PARTİ), İsmail Akkaya (CHP)

ULAŞIM VE TRAFİK KOMİSYONU- Hayrettin Gürses (AK PARTİ), İlker Aksu (AK PARTİ), Recep Tilki (AK PARTİ), İsrafil Taşcı (AK PARTİ), Metin Polat (CHP)

KENT EKONOMİSİ ve MESLEK ODALARI KOMİSYONU- İzzet Açıkgöz (AK PARTİ), Yusuf Kızıldağ (AK PARTİ), Yunuz Akkuzu (AK PARTİ), Eyüp Erdal (AK PARTİ), Doğan Olgun (CHP) 

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ KOMİSYONU-
 Rıdvan Durmaz (AK PARTİ), Ercan Kuşoğlu (AK PARTİ)

Türkiye Dünyası Belediyeler Birliği'ne ise Nazif Ersan (AK PARTİ) ve Mehmet Çevik (AK PARTİ) seçildiler. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153