banner171

Başkan Altunay;“Gençlerimiz Kimlikli Yetişecek”

Başkan Altunay;“Gençlerimiz Kimlikli Yetişecek”

Başkan Altunay;“Gençlerimiz Kimlikli Yetişecek”
 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği’nde gençlerle bir araya geldi. “Çarşamba Kahvesi Programı”nın konuğu olan Başkan Altunay, gençlere öğütler vererek, “Yaptığımız tüm çalışmalar da geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerin daha kimlikli yetişmesini amaçlıyoruz” dedi. 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsilciliği’nin düzenlendiği  “Çarşamba Kahvesi” adlı söyleşi programının konuğu Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay oldu.

TÜGVA İstanbul İl Temsilciliği’nde gerçekleştirilen söyleşi de Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  belediyecilik hizmetlerini anlatarak gençlere öğütler verdi. Söyleşiye katılan gençler ise Başkan Altunay’ın konuşmasını cep telefonlarıyla canlı olarak sosyal medyadan paylaştılar.

Çok sayıda gencin katıldığı söyleşi de konuşan Başkan Altunay, “Eğitime yönelik çalışmalar önceliğimiz. Bizler de idareciler olarak sizin gibi gençlere ihtiyaç duyuyoruz. Gençlerin fikirleri bizler için ufuk açıcı olabiliyor’’ dedi.

Sultangazi Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Altunay, “Yaptığımız tüm  çalışmalar da geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerin daha kimlikli yetişmesini amaçlıyoruz. Gençlerimiz okulun dışında kendilerine vizyon katacak uğraşlar edinmelidir. Çünkü gençlik bir daha geri gelmiyor” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153