banner171

BAYRAMPAŞALI GENÇLER HEDEF DEĞİL, KAZANAN OLUYOR

BAYRAMPAŞALI GENÇLER HEDEF DEĞİL, KAZANAN OLUYOR

BAYRAMPAŞALI GENÇLER HEDEF DEĞİL, KAZANAN OLUYOR
 Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacıyla ikincisini düzenlediği ‘Hedef Olma, Kazanan Ol’ etkinliği Kuran okuma yarışması ile başladı.
Etkinlik kapsamında; Kuran-ı Kerim Okuma, Futsal, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Fotoğraf, Kısa film, Münazara, Bilgi, Şiir, Kompozisyon, Atletizim ve Müzik olmak üzere toplam 13 dalda Bayrampaşalı gençler yarışacak.

Kuran-ı Kerim okuma yarışması, kızlar ve erkekler kategorilerinde Mehmet Akif Ersor Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Erkekler Kuran okuma yarışmasına Bayrampaşa’daki 11 liseden toplam 52 öğrenci katıldı. Yarışmanın sonunda Suat Terimer Anadolu Lisesi birinci, Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi ikinci, İstanbul Ticaret Odası Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi ise üçüncü oldu.

Kızlar Kuran okuma yarışmasına ise ilçedeki 13 liseden toplam 40 öğrenci katıldı. Yarışmanın sonunda birinciliği ve ikinciliği Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesi alırken, Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de üçüncü olmayı başardı.

“BAYRAMPAŞA GENÇLİĞİ İLE GURUR DUYUYORUM”
Yaklaşık 2 bin öğrencinin takip ettiği yarışmanın açılış konuşmasını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptı. Bayrampaşa gençliği ile gurur duyduğunu söyleyen Başkan Aydıner, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gençlik Meclisimiz Bayrampaşa gençliği ile ele ele vererek güzel işler başarıyor. Gençliğimizin faydalı uğraşlar içinde olduğunu gördükçe, geleceğimiz ve gençliğimiz adına oldukça umutlanıyorum. Türk gençliği dininin, dilinin, beyninin, ilminin davacısı bir gençliktir. Ancak bu gençliği yolundan çıkarmak, saptırmak isteyen şer odakları var. İşte bizler de bu noktada devreye girerek gençlerimizi onlar için yarar sağlayacak aktivitelerin, etkinliklerin, mekânların, tesislerin içine çekiyoruz. Çünkü geleceğin Türkiye’sini bugünün gençliğine emanet edeceğiz. O nedenle gençliğimizin harcanmasına asla müsade etmeyiz.”

Etkinlik, yarıyıl tatilinden sonra kızlar ve erkekler voleybol yarışmalarıyla devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153